29 / 03 / 2024

binali yıldırımdan 3. Köprü geçiş ücretleri açıklaması

binali yıldırımdan 3. Köprü geçiş ücretleri açıklaması

Binali Yıldırım, 3. Köprü ücretleri hakkında açıklamada bulundu. Yıldırım, " Bu köprüyü devletin bütçesinden yapmıyoruz. Bu köprünün bir maliyeti var.Burada şaşırılacak ya da yadırganacak bir şey yok. " dedi.

Tuzla'da yapılan Binali Yıldırım İlokulu ve Anaokulu açılıyor!

Tuzla'da Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından yaptırılan Binali Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, 3 şubatta açılıyor...

Binali Yıldırım: Kağıthane'ye 3 metro geliyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Kağıthane'ye 3 metronun geleceğini açıkladı. 

Binali Yıldırım Aksaray'da 3 bin 876 konut yaptık!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Aksaray'da 3 bin 876 konut yaptıklarını söyledi.

Binali Yıldırım: 3 ayda 85.5 milyarlık yatırım yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım 3 ayda 85.5 milyar TL'lik yatırım yapılacağını söyledi.

Binali Yıldırım: Yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz!

2017-2019 dönemine ilişkin Orta Vadeli Program, “düşük enflasyon, yüksek büyüme” hedefine odaklandı. Başbakan Binali Yıldırım, “Yüzde 3-4 bandındaki bir büyüme kabul edilemez. Yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz” dedi

Binali Yıldırım'da 3. Köprü geçiş ücretleri açıklaması!

Binali Yıldırım, 3. Köprü ücretleri hakkında açıklamada bulundu. Yıldırım, " Bu köprüyü devletin bütçesinden yapmıyoruz. Bu köprünün bir maliyeti var.Burada şaşırılacak ya da yadırganacak bir şey yok. " dedi.

Binali Yıldırım'dan 3. köprü bağlantı yolu ihalesine açıklama!

Binali Yıldırım, "İhalenin 2 ay kadar ertelemesi var. Firmalardan yoğun bir istek var. Hazırlık çalışmalarını tamamlayamadıkları için bize müracaat ettiler. Biz de bu müracaatları yerinde bulduk ve ilave süre verdik" dedi.

Binali Yıldırım 3. havalimanının bilançosunu açıkladı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer, Binali Yıldırım ile yapmış olduğu röportajı bugün köşesinde " Bir çukur verdik 80 katrilyon alıyoruz " başlığıyla yayınladı. İşte o yazının detayları...

Binali Yıldırım: İzmir artık atağa geçmeli!

Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluşan Binali Yıldırım, son yıllarda hayli kan kaybeden İzmir'in artık atağa kalkması gerektiğini söyledi.

Binali Yıldırım Demir İpek Yolu Üstün Hizmet Nişanı ödülünü aldı!

AK Parti İzmir adayı Binali Yıldırım'a, bakanlığında katkı sağladığı Demir İpek Yolu Projesi'nden dolayı 'üstün hizmet nişanı' verildi.

Binali Yıldırım'a Demir İpek Yolu Üstün Hizmet Nişanı verildi!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği, Binali Yıldırım'a Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yaptığı dönemde Demir İpek Yolu Projesi'ne desteği dolayısıyla "Demir İpek Yolu Üstün Hizmet Nişanı" verdi.

Binali Yıldırım: İzmir Körfezi Tüp Geçit projesi hazırlandı!

Binali Yıldırım, İzmir Körfezi tüp geçit projesinin hazırlandığını ancak bu konuda sivil toplum kuruluşlarının sakinleşmesini beklediğini belirtti.

Binali Yıldırım İzmir'in kentsel sorunlarını çözecek!

Bülent Delican, "İzmir'i dünya başkentleriyle yarıştırabilecek ufka sahip, kente ağabeylik yapacak, İzmir'in ulaşım, kentsel dönüşüm ve altyapı sorunlarını çözecek tek anahtar Binali Yıldırım'dır" dedi.

binali yıldırımdan 3. Köprü geçiş ücretleri açıklaması Haberi

binali yıldırımdan 3. Köprü geçiş ücretleri açıklaması
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Türk Dili Konuşan Ülkeler İş Birliği Konseyi 3. Ulaştırma Bakanları Toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.  Ağustos ayında hizmete gireceği açıklanan İstanbul’daki 3. köprünün ‘yüksek’ geçiş ücretlerine ilişkin  Yıldırım “Bu köprüyü devletin bütçesinden yapmıyoruz. Bu köprünün bir maliyeti var. Bu maliyet de, köprüyü kullanacak araçlardan ücret almak suretiyle karşılanacak. Burada şaşırılacak ya da yadırganacak bir şey yok. Her hizmetin bir bedeli var. Paranız varsa bütçenizden yaparsınız, bedeli sübvanse edersiniz. Eğer yoksa yeterli kaynağınız, özel sektörle bir ortaklık şeklinde yaparsınız.” dedi.


Köprünün İstanbul’daki kent trafiğini rahatlatacağını hatırlatan Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir an önce hizmet devreye girer, ondan da İstanbul gibi dünya şehri, trafik sıkıntısında, büyük araçların şehre girmesinden kurtulmuş olur. Bu proje çok başarılı...