29 / 03 / 2024

Bingöl Genç imar planı

Bingöl Genç imar planı

Bingöl'ün Genç ilçesinde kentsel dönüşüm ve gelişim projesi başlıyor. Bölgede metruk yapılar ile iskan vasfını yitirmiş alanlar dönüşecek.

SONDAKİKA! Bingöl'de deprem oldu!

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Bingöl'ün Genç ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Bu haber son dakika olarak duyuruldu.

Japon uzman Hatay, Bingöl, Marmara'ya dikkat çekti! Peş peşe açıkladı! İmar affı, insan hayatını çalıyor...

Japon uzman Hatay, Bingöl, Marmara'ya dikkat çekti! Peş peşe açıkladı! İmar affı, insan hayatını çalıyor...

TOKİ Bingöl Genç projesinde 240 ay taksitle 2+1, 3+1! 

TOKİ'nin Bingöl projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak edilenler belli oldu. Peki TOKİ Bingöl Genç projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bingöl Genç 2022 ucuz konut projesi...

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık ticari bina!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Genç Caddesi, 336 ada 19 parselde yer alan ticari binayı 59 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Tuzla Konaşlı'da imar planı tartışması!

CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Eren Bingöl, Konaşlı Mahallesinde gecekondu alanında imar planı olmamasına karşı 2017'de TOKİ’nin imar planı çıkarttırarak vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. Bingöl, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bingöl'de imara yeni düzen geliyor!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, “Çarpık kentleşmeye izin verilmeyecek, tüm imar uygulamaları ilimizin genel durumu göz önünde bulundurularak mevzuat doğrultusunda hayata geçirilecek'' diye konuştu.

TOKİ Bingöl başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Genç Güvençli Köyü projesinde yer alan 1 adat konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Bingöl'ün ilave imar planları iptal edildi!

Bingöl Belediyesi, bir önceki meclis toplantısında onanan ilave imar planının iptal edildiğini açıkladı.

Bingöl Genç'te acele kamulaştırma yapılacak!

Bingöl'e bağlı Genç ilçesinde yer alan bazı gayrimenkuller Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak...

Bingöl'de ilave imar planı onaylandı!

Bingöl Belediye Meclisi tarafından İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nce hazırlanan ilave imar planı onaylandı. Kararla birlikte Bingöl-Diyarbakır çevre yolunun yaklaşık 150 metre altı ile Berti kavşağından Havaalanı kavşağına kadar olan alan imara açıldı.

Bingöl Karşıyaka'da imar tepkisi!

Ticari alan ve kat değişikliği için Bingöl Belediyesi’ne başvuruda bulunan Karşıyaka Mahallesi vatandaşları başvurularının imar komisyonu tarafından incelemediğini belirterek, tepki gösterdi.

Bingöl Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı ihalesi 9 Nisan'da!

Genç Belediyesi, Genç İlçesi, Kültür Mahallesi Murat Nehri mevkiide Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı projesini 9 Nisan'da ihale ediyor..

Bingöl Genç imar planı Haberi

Bingöl Genç imar planı

Bingöl'ün Genç ilçesinde kentsel dönüşüm uygulaması start aldı. Bölgede metruk yapılar ile iskan vasfını yitirmiş alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim projesiyle yenilenecek.


Genç Belediyesi Başkanı Hadi Topraktan konuyla ilgili ve yeniden revize edilen belediye imar planıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 


Topraktan, "İmar planımızın modem kentleşme ve hizmet sunumu baz alınarak ilçemiz genelindeki iskan vasfını yitirmiş altyapı itibariyle kanal, su gibi hizmette beklenen sonucu alamadığımız alanlarda kentsel dönüşüm projesi uygulaması başlatılmıştır" dedi. Kentsel dönüşüm ve gelişim projesinin ilk etapta cezaevi ve afet konutları ile bölgede yer alan çarpık yapılar için uygulanacağını vurgulayan Topraktan, "Bu bağlamda bu yerleşim yerlerinde ikamet eden hak sahipleri ile Mayıs ayının son haftasında bilgilendirme toplantısı düzenlenecek. Bilgilendirme toplantısının yeri ve tarihi belediyemizce vatandaşlarımıza iletilecek" diye...