29 / 03 / 2024

Bio İstanbul Başakşehir adres

Bio İstanbul Başakşehir adres

"Akıllı Şehir, Ekolojik Yaşam" felsefesi ile inşa edilen Bio İstanbul projesinde metrekare satışları 4 bin 100 TL'den yapılıyor...

Bio İstanbul Başakşehir nerede?

Türkiye'nin ilk Biomedikal Bilim Parkı olma özelliğine sahip olan Bio İstanbul Başakşehir nerede? sorusu için haberimizden faydalanabilirsiniz...

Başakşehir Ziya Gökalp'teki 350 dönüm arazide dönüşüm başlıyor!

İstanbul Başakşehir sınırları içerisindeki Ziya Gökalp Mahallesi, Bakanlar Kurulu'nca riskli alan kabul edildi. 3'ncü havalimanına bağlantı noktasında yer alan, Atatürk Olimpiyat Stadı'na komşu 350 dönümlük bölgede kentsel dönüşüm uygulanacak.

Başakşehir Ziyagökalp Mahallesi'nde riskli alan kararı!

İstanbul Başakşehir ilçesine bağlı Ziyagökalp Mahallesi sınırları içerisinde belirlenen alan riskli alan ilan edildi. Bakanlar Kurulu kararı ile bugün 29347 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Evvel İstanbul Başakşehir'de 251 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 251 bin TL'den başlangıç gösterdiği Evvel İstanbul Başakşehir projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişiklik gösteriyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de ödemeye 1 yıl sonra başla! 387 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesi kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödeme planı kapsamında ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 387 bin TL'ye! 1 yıl sonra ödemeye başla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde düzenlenen kampanya kapsamında banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Evvel İstanbul Başakşehir'de 24 ay 0 faizle! 251 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 251 bin TL'den başlangıç gösterdiği Evvel İstanbul Başakşehir projesinde yer alan konutlar için faizsiz vadelendirme seçenekleri sunuluyor. Projede teslimler 2016 sonunda gerçekleştirilecek.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla!

Bulvar İstanbul Başakşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla kampanyası devam ediyor. Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başladığı projede teslimler Haziran 2016'da yapılacak.

Başakşehir Meydan dükkanları 580 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Başakşehir Yeni Merkez'de inşa edilen Meydan Dükkanları'nda alım yapılan ancak kredisi onaylanmayan son 13 dükkan yeniden satışa açıldı.Projede satışa çıkan dükkan fiyatları 580 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de ödemelere 1 yıl sonra başla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde yer alan konutlar için düzenlenen ödeme kampanyası kapsamında banka kredisi ve peşinatlar 1 yıl sonra ödeniyor.

Başakşehir Bahçekent Flora satılık!

Başakşehir Bahçekent Flora satılık daire alanları 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiyor. Kuzey Marmara Otoyolu ile 3. Havalimanı’na yakın mesafede bulunan proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 387 bin TL'ye! Yüzde 10 peşinatla!

Yüzde 10 peşinat ya da banka kredisi ile peşinatın 1 yıl sonra ödendiği tercihlerin sunulduğu Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Vadişehir'de 60 ticari ünite bulunacak!

Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın İstanbul Başakşehir'de inşa ettiği Vadişehir projesi satışa sunuldu.

Vadişehir Başakşehir resimleri!

Vadişehir Başakşehir az katlı 11 blok ve yüksek katlı 6 blok olmak üzere toplam 17 bloktan oluşuyor. Proje İstanbul Başakşehir 1. Etap'ta hayata geçiriliyor. İşte Vadişehir Başakşehir resimleri...

Bio İstanbul Başakşehir adres Haberi

Bio İstanbul Başakşehir adres


"Akıllı Şehir, Ekolojik Yaşam" sloganıyla tanıtımlarına başlanan Bio İstanbul projesi Başakşehir'de Resneli Çiftliği'nde kuruluyor. Bio İstanbul projesi Bio City Development Company, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, TOKİ iştiraki Emlak Planlama Proje Yönetimi işbirliği ile yükseliyor.


2 milyar dolar yatırımla inşa ediliyor olan Başakşehir Bio İstanbul projesi içerisinde Çocuk Araştırma Hastanesi  yer alacak. Türkiye'nin ilk Biomedikal Bilim Parkı'nın da yer alacağı Başakşehir Bio İstanbul projesinde konut alanları, ticari alanlar, kültür ve sanat alanları, ofis alanları oluşturuluyor.


Başakşehir Bio İstanbul projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 100 TL'den başlıyor. Başakşehir Bio İstanbul Evleri Sazlıdere Baraj Gölü yanında yer alıyor. Başakşehir Bio İstanbul'da teslimler yaklaşık 3 yıl sonra yapılıyor.


Projeye özel bir ulaşım ağının da oluşturulacağı Başakşehir Bio İstanbul Evleri'nde eğitim binaları da yer...