25 / 04 / 2024

Başakşehir Bio İstanbul projesinde metrekare 4 bin 100 TL'den!

Başakşehir Bio İstanbul projesinde metrekare 4 bin 100 TL'den!

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

"Akıllı Şehir, Ekolojik Yaşam" felsefesi ile inşa edilen Bio İstanbul projesinde metrekare satışları 4 bin 100 TL'den yapılıyor...




"Akıllı Şehir, Ekolojik Yaşam" sloganıyla tanıtımlarına başlanan  Bio İstanbul  projesi Başakşehir'de Resneli Çiftliği'nde kuruluyor. Bio İstanbul projesi Bio City Development Company, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ,  TOKİ  iştiraki Emlak Planlama Proje Yönetimi işbirliği ile yükseliyor.


2 milyar dolar yatırımla inşa ediliyor olan Başakşehir Bio İstanbul projesi içerisinde Çocuk Araştırma Hastanesi  yer alacak. Türkiye'nin ilk Biomedikal Bilim Parkı'nın da yer alacağı Başakşehir Bio İstanbul projesinde konut alanları, ticari alanlar, kültür ve sanat alanları, ofis alanları oluşturuluyor.


Başakşehir Bio İstanbul projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 100 TL'den başlıyor. Başakşehir Bio İstanbul Evleri Sazlıdere Baraj Gölü yanında yer alıyor. Başakşehir Bio İstanbul'da teslimler yaklaşık 3 yıl sonra yapılıyor.


Projeye özel bir ulaşım ağının da oluşturulacağı Başakşehir Bio İstanbul Evleri'nde eğitim binaları da yer alacak. Tam anlamıyla Başakşehir'e kurulacak olan bir yeni şehir Bio İstanbul projesi içerisindeki, Ar-Ge birimlerinin yanı sıra yaratacağı istihdam ve insan nüfusu ile Başakşehir'de bir dönüşüm başlatacak.



Telefon: 0532 111 22 46

Web adresi: http://bioistanbul.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön