27 / 04 / 2024

Bio İstanbul Başakşehir metrekaresi 4 bin 100 TL'den satışta!

Bio İstanbul Başakşehir metrekaresi 4 bin 100 TL'den satışta!

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

Türkiye'nin ilk Biomedikal Bilim Parkı'nın yer alacağı Bio İstanbul Başakşehir Resneli Çiftliği projesi satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatı 4 bin 100 TL olarak belirlendi...



İstanbul Başakşehir Resneli Çiftliği'ne kurulacak olan  Bio İstanbul  projesi, Bio City Development Company firması tarafından geliştiriliyor. Proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ,  TOKİ  iştiraki Emlak Planlama Proje Yönetimi ortaklığında inşa edilecek. 


Satışa çıkan Bio İstanbul Resneli Çiftliği projesinin birinci etabında 600 daire bulunuyor. Öncelikle 80 adet dairenin satışa sunulduğu projede metrekare birim fiyatı 4 bin 100 lira olarak belirlendi. 


Toplam 15 bin konutun yer alacağı Bio İstanbul projesinde teslimler 3 yıl sonra gerçekleşecek. 2 milyar dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje içerisinde Türkiye'nin ilk Biomedikal Bilim Parkı bulunacak.


Çocuk Hastanesi ve Ar-Ge birimlerinin yer aldığı Bio İstanbul projesinde eğlence danışmanlığı, veteriner danışmanlığı, ev dekorasyon danışmanlığı, seyahat danışmanlığı, sağlıklı beslenme danışmanlığı, hukuksal danışmanlık, stil ve alışveriş danışmanlığı gibi hizmetler sunulacak.


Karma olarak tasarlanan Bio İstanbul Resneli Çifliği projesinde daireler, ofisler ve ticari alanlar bulunuyor. Proje içerisinde çocuk oyun alanları, rekreasyon merkezi, araştırma kütüphanesi, güneşlenme ve dinlenme alanları, sanat merkezi, eczane, kuaför, çocuk havuzları, futbol sahaları, basketbol sahaları, tenis kortları, fitness merkezi, sinema salonları, alışveriş alanları, restoranlar, kafeler, bankamatikler gibi imkanlar bulunuyor.


Telefon: 0532 111 22 46

Web adresi: http://bioistanbul.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön