28 / 03 / 2024

Birleşke Yapı Dekorasyon İnşaat Malzemeleri iletişim

Birleşke Yapı Dekorasyon İnşaat Malzemeleri iletişim

Birleşke Yapı Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dursun Kaygusuz tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Şişli, İzzetpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Terim Global Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terim Global Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Terim tarafından kuruldu.

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Saruhan, Eray Karadeniz, İsmail Öztürk ve Ramazan Şamlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 5.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Cengiz tarafından kuruldu.

Etn Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etn Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Tana tarafından kuruldu.

Şencanlar Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şencanlar Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Suna tarafından kuruldu.

Gülek Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülek Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gülek ve Sedat Gülek ortaklığında kuruldu.

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

Sayanlar Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayanlar Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulcelil Sayan tarafından kuruldu.

Mimaridemir İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimaridemir İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Demirel tarafından kuruldu.

Tapsstone Yapı Dekorasyon İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tapsstone Yapı Dekorasyon İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Semih Çeçen tarafından kuruldu.

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Çıtak İletişim İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çıtak İletişim İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Yavuz Çıtak tarafından kuruldu.

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abdullah Arıkan tarafından kuruldu.

Birleşke Yapı Dekorasyon İnşaat Malzemeleri iletişim Haberi

Birleşke Yapı Dekorasyon İnşaat Malzemeleri iletişim

Birleşke Yapı Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dursun Kaygusuz tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta kuruldu. 


Birleşke Yapı Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Yurt içinde ve dışında her türlü inşaat, tesisat, montaj işleri ve her nevi müteahhitlik, taahhüt ve kat karşılığı inşaat işleri üstlenmek, yapmak, yaptırmak. Asıldan olmak üzere her türlü inşaat ve tesisat projeleri hazırlamak ve hazırlatmak, mühendislik ve mimarlık hizmetleri yapmak. Resmi ve özel ihalelere katılmak, taahhüt almak, toplu konut ve işyerleri iş hanları, hastane, sanayi tesisleri inşa etmek ve bunları organize etmek ve bilcümle inşaat işleri ile iştigal etmek, satmak ve kiraya vermek. 2 ) Yurt içi ve Yurt dışında özel, Tüzel ve Resmi...