25 / 04 / 2024

Bisaş Tekstil iş sözleşmeleri

Bisaş Tekstil iş sözleşmeleri

Bisaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bisaş Tekstil Sanayi ve Ticaret toplu iş sözleşmesi görüşmelerini sonuçlandırdı.

Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Taha Gülçiçek tarafından kuruldu.

TMSF, Akbulut Tekstil'i 102 milyon TL'ye satıyor! 

TMSF, Akbulut Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 102 milyon Türk Lirası muhammen bedel üzerinden ihale yolu ile satışa sundu. İşte ayrıntılar..

Tekstil sektöründe kriz: 150 bin kişi işten çıkarıldı!

Öngörülemeyen döviz kuru, artan maliyetler, pahalılaşan üretim, alım gücündeki erime, eritilemeyen stok sektöre darbe vurdu. Bu kapsamda etkilenen tekstil sektöründe son bir yılda 150 bin kişi işten çıkarıldı.

Türk şirket, Avrupa’daki tekstil üssünü kapatıyor! 700 kişi işsiz kalacak!

13 yıl önce Sırbistan’a ilk giden Türk tekstil şirketi olan Jeanci, ülkedeki üretimini sona erdiriyor. İki fabrikada 700 kişiye istihdam sağlayan Jeanci, dünya devleri Cavalli, Fearre ve Versace gibi ünlü markalar için de üretim yapıyordu.

TMSF, hangi şirketi yeniden satışa çıkardı?

Tasarruf Mevduatı Sigorta (TMSF), daha önce de geçtiğimiz kasım ayında ihaleye çıkardığı Zümrüt Tekstil’i yeniden satışa çıkardığını duyurdu.

Boğaziçi Park Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Park Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Murat Mergen tarafından kuruldu.

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi Üsküdar'da Emine Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Foc Turizm Acenteliği Tekstil Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foc Turizm Acenteliği Tekstil Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Parlak tarafından kuruldu.

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi açıldı!

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi 100 TL sermaye bedeli ile Fahrettin Akyüz tarafından açıldı.

Ülkcan Yapı Hafriyat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülkcan Yapı Hafriyat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli İle Ülkücan Salim Miman tarafından kuruldu.

Çiğdem Emlakçılık Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiğdem Emlakçılık Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdi Günaydın ve Çiğdem Çök ortaklığında kuruldu.

Pooya Noushirvani Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pooya Noushirvani Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile SeyedPooya Ebrahımnıashırvanı tarafından kuruldu.

Bisaş Tekstil iş sözleşmeleri Haberi

Bisaş Tekstil iş sözleşmeleri

Bisaş Tekstil tarafından yapılan açıklama şöyle;


TEKSİF TÜRKİYE TEKST.ÖRME VE GİY.SAN.İŞÇ.SENDİKASI ile Toplu iş sözleşme görüşmelerimiz anlaşmayla sonuçlanmış olup ,01.03.2014-28.02.2017 tarihleri arasında  Fabrika da ki işçilerimizin almış oldukları aylık brüt çıplak ücretlerine  ilk  altı ayda %8 oranında, sonraki her altı ayda bir ise Tüketici enflasyon oranına(TÜFE) bir puan refah payı ilave edilmesi ile bulunacak yüzde oranında zam yapılması kararı kabul edilmiştir.



Kamuya...