28 / 03 / 2024

Biskon Yapı Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri

Biskon Yapı Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri

600 konutluk olarak planlanan Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesini Kiler GYO-Biskon Yapı Ortak Girişimi inşa edecek. Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesi için Kiptaş ile Kiler GYO arasında imzalar atıldı...

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor! Kiler GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konutluk yeni proje!

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor. Emlak Konut GYO arazisinde hayata geçirilecek olan Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 593 milyon 677 bin 593 TL'ye mal olacak.

Kiler GYO Referans Beşiktaş 2025 Ağustos'ta teslim!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı tarafından hayata geçirilen Referans Beşiktaş 2025 Ağustos ayında teslim edilecek. 

Referans Ümraniye geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konut ve ve 46 dükkanlık yeni proje!

Referans Ümraniye projesi için düğmeye basıldı. Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 592 milyon 758 bin 693 TL'ye mal olacak.

Referans Pendik'in ruhsatı alındı! Kiler GYO - Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine tam 513 konutluk yeni proje!

1 milyar 514 milyon 741 bin 443 TL'ye mal olacak olan Referans Pendik projesinin ruhsatı alındı. Proje Pendik'te yer alan  İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

Referans Pendik ön talep topluyor! Kiler GYO - Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine 513 konutluk yeni proje!

Referans Pendik projesinde ön talep süreci başladı. 1 milyar 514 milyon 741 bin 443 TL'ye mal olacak proje Pendik'teki İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

Referans Pendik geliyor! Kiler GYO ve Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine 513 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Pendik projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

Referans Beşiktaş satışa çıktı! Kiler GYO'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş satışa çıktı. Merakla beklenen projede toplam 293 konut yer alacak.

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap arsası için imzalar atıldı! Projeyi Kiler GYO - Biskon Yapı inşa edecek!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ümraniye İnkılap arsası için sözleşme imzaladı. İşte ayrıntılar...

Referans Beşiktaş ön talep topluyor! Kiler GYO'dan 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş ön talep topluyor. Projede 293 konut yer alacak.

Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi başlıyor. Söz konusu proje Referans Beşiktaş adıyla yükselecek. Peki Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi...

Referans Beşiktaş'la İstanbul'un kalbine 293 yeni konut geliyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi başlıyor. Referans Beşiktaş adıyla yükselecek olan proje 464 milyon 649 bin 109 TL'ye mal olacak.

Referans Beşiktaş geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Referans Beşiktaş adıyla yükselecek olan proje 464 milyon 649 bin 109 liraya mal olacak.

Kiler GYO Kemerburgaz projesi geliyor! Yeni proje! 

Kiler GYO Kemerburgaz projesi için düğmeye bastı. Şirket bu parsellerde hayata geçirilecek olan proje için Biskon Yapı ile Müteahhitlik sözleşmesi imzalanmasına karar verdi. 

Biskon Yapı Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri Haberi

Biskon Yapı Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri


Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesi için Kiptaş ile Kiler GYO arasında sözleşme imzalandı. Kiler GYO-Biskon Yapı Ortak Girişimi, Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesini satış toplam geliri olarak 306 milyon 666 bin 667 TL, idare payı gelir oranı yüzde 30 ile 92 milyon TL teklifle almıştı.


600 konutluk Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesi Hoşdere'de Pazartürk'ün arkasında inşa edilecek. Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesi 25 bin 920 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek.


14 katlı 12 blok olarak planlanan Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri olacak. Projede çocuk oyun alanı, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, sosyal tesis alanı, 2 adet 3 katlı otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.




Tel: 0(212) 456 15 00

Web:...