20 / 04 / 2024

Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi!

Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi başlıyor. Söz konusu proje Referans Beşiktaş adıyla yükselecek. Peki Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi...



Yeni yatırımlar için düğmeye basan Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın Beşiktaş projesi resmen başlıyor. Referans Beşiktaş adıyla yükselecek olan projenin detayları da merak ediliyor ve araştırılıyor. 

464 milyon 649 bin 109 TL'ye mal olacak olan Referans Beşiktaş projesi 17 bin 665 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek.

Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi!

Kiler GYO Referans Beşiktaş projesinin inşaat alanı 79 bin 89 metrekare olarak belirlendi. Söz konusu proje için geçtiğimiz aylarda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuruda bulunulmuş ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı.

ÇED gerekli kararı değildir kararının verildiği Referans Beşiktaş projesi 2025 yılının Ağustos ayında tamamlanacanak. Projede A Blok, B Blok, C Blok, D Blok, E Blok, F Blok, G Blok, H Blok, I Blok ve J Blok olmak üzere 10 adet blok inşa edilecek. Projedeki blokların yükseklikleri 4 ila 7 kat arasında değişiyor. 

Peki Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi...


Geri Dön