25 / 04 / 2024

Fuzul Beşiktaş fiyat listesi!

Fuzul Beşiktaş fiyat listesi!

Firma: Fuzul Yapı

Proje: Fuzul Beşiktaş

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO tarafından Beşiktaş Dikilitaş'ta yapımına başlanacak Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. İşte Fuzul Beşiktaş fiyat listesi...



Fuzul Beşiktaş fiyat listesi!
Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı projelerle öne çıkan Beşiktaş'taki yeni projesine başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek  Fuzul Beşiktaş  için ön talep toplanıyor. 

Toplam 3 bin 357 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek proje konut ve dükkanlardan meydana gelecek. 

Deprem yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilecek Fuzul Beşiktaş projesinde gelişmiş daire seçenekleri dışında, kapalı otopark, merkezi klima sistemi ve birçok sosyal donatı alanı bulunacak.

Fuzul Beşiktaş Konutları'nın yükseleceği arsa için Emlak Konut GYO’nun yaptığı ihaleyi Gökyal İnşaat kazanmıştı. Bununla birlikte bazı anlaşmazlıklardan dolayı proje sözleşmesi, ihalede ikinci olan Fuzul Yapı ile imzalandı.

Fuzul Beşiktaş fiyat listesi!

Fuzul Beşiktaş fiyat listesi

Fuzul Beşiktaş fiyat listesi henüz açıklanmadı. Projeyle ilgili ödeme planı, fiyat listesi, teslim tarihi gibi bilgilerin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. 

Dikilitaş Mahallesi’nde yükselecek Fuzul Beşiktaş projesi Ata Koleji, Zincirlikuyu Metrobüs Durağı, Dora Hospital Hastanesi, Acıbadem Fulya Hastanesi, İstanbul Cerrahi Hastanesi'ne yakın mesafede yer alıyor.

Fuzul Beşiktaş fiyat listesi!

Fuzul Beşiktaş iletişim:
Web: http://www.fuzulbesiktas.com/
Telefon: 0212 635 34 34

Fuzul Yapı'nın Dikilitaş projesi başlıyor!

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön