24 / 04 / 2024

Fuzul Yapı'nın Dikilitaş projesi başlıyor!

Fuzul Yapı'nın Dikilitaş projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Fuzul Yapı, yeni projesi için start verdi. Şirketin 461 milyon TL'lik yeni projesi için yer teslimi yapıldı...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Beşiktaş Dikilitaş yer teslimi hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO tarafından yapılan İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için Fuzul Yapı ile Emlak Konut GYO arasında sözleşme imzalanmıştı.

Fuzul Yapı nın Dikilitaş projesi başlıyor!

461 milyon TL'lik imza

27 Ekim 2020 tarihinde ihalesinin 2. oturumu gerçekleşen İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde en uygun teklifi veren istekli edinimlerini yerine getirmediğinden, ihalede Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG) olarak 461 milyon TL + KDV, arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı olarak yüzde 50,00 ve asgari arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak da 230 milyon 500 bin TL + KDV ile en uygun ikinci teklifi veren Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. ile sözleşme imzalandı.

Yeni proje başlıyor

Emlak Konut GYO portföyünde yer alan İstanbul ili Beşiktaş ilçesi Dikilitaş mahallesinde bulunan 1645 ada 55 parsel üzerinde geliştirilecek İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ilk oturumu 20 Ekim 2020 Salı günü gerçekleşmişti. İhaleye 26 firmadan teklif gelmişti. 

Fuzul Yapı nın Dikilitaş projesi başlıyor!

Yer teslimi yapıldı

27 Ekim 2020 günü düzenlenen ikinci oturumda da 22 firmadan teklif gelmişti. Tekliflerin değerlendirilmesinin ardından ihaleyi en yüksek 2'nci teklifi veren Fuzul Yapı kazandı. Sözleşmesi imzalanan proje için yer teslimi yapıldı. 

İnşaatına yıl sonunda başlanacak

2021’de Beşiktaş’ta özel bir projeye başlayacağını duyuran Fuzul Yapı'nın yeni projesinde inşaata yı sonunda başlaması planlanıyor. Balmumcu’da yer alacak proje İstanbul’un tam ortasında yer alıyor. Hem yeşil dostu konsepti hem de tasarımı ile öne çıkacak proje İstanbul'un en değerli projesi olacak. 

Fuzul Yapı nın Dikilitaş projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden "İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" nin Yer Teslimi, Yüklenici Fuzul&Fuzul Beşiktaş Dikilitaş İş Ortaklığı' na 07.03.2021 Pazar günü yapılmıştır.

Emlak Konut GYO'nun Dikilitaş'taki arsası Fuzul Yapı'nın oldu!

Emlak Konut GYO arsaları Fuzul Yapı radarında!

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com


Geri Dön