19 / 04 / 2024

fuzul yapı projeleri

fuzul yapı projeleri

Kadıköy'ün Dikilitaş Mahallesi'nde toplam 3 bin 357 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek Fuzul Beşiktaş projesi için ön talep toplanıyor. Peki Fuzul Beşiktaş nerede? İşte Fuzul Beşiktaş lokasyon bilgisi...

Fuzul Beşiktaş fiyat listesi!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO tarafından Beşiktaş Dikilitaş'ta yapımına başlanacak Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. İşte Fuzul Beşiktaş fiyat listesi...

Fuzul Yapı, Olimpa Park'tan daire alanlara mobilya hediye ediyor!

Bugüne kadar pek çok başarılı projeye imza atan Fuzul Yapı, bu sene 3.sü düzenlenen Emlak 2015; Konut, İşyeri Satmalına, Kiralama ve Finansman Fuarı'na katılıyor.

Fuzul Yapı Olimpa Park'n satış sürecine hız verdi!

Başakşehir'e Yıldız Projeler Kent Ariva, Kent Neriva, Evila gibi popüler projeleri İstanbullulara kazandıran Fuzul Yapı; konut, rezidans, AVM ve çarşıyı tek konseptte buluşturan Olimpa Park'ta hem inşaat hem de satış sürecine hız verdi

Fuzul Yapı yeni projeleriyle Emlak Fuarı 2014'te yerini alıyor!

Sergilenecek projelerden Başakşehir'in karma yaşam projesi Evila, huzurlu ve konforlu bir yaşam için tasarlanan 27 mağaza, 80 kat bahçeli rezidans dairesi, 12 sıra ev ve 26 villadan oluşuyor. Projede daireler teslim ediliyor...

FUZUL Yapı, Konexpo’ya katılıyor!

Başakşehir'de bugüne kadar birçok proje gerçekleştirerek Olimpa Rezidans, Olimpa AVM, Kent Ariva, Kent Neriva, Kent Evila gibi bölgenin çehresini değiştiren projelere imza atan Fuzul Yapı, Konexpo 2. Sanayi ve Kültür Etkinliği’ne katılıyor.

Fuzul Toprak'tan Pendik projesi yarın görücüye çıkıyor! Lansmana özel 36 ay vade fırsatı!

Fuzul Yapı,  İstanbul Anadolu Yakasındaki yeni projesi Fuzul Toprak'tan Pendik’i 20-21 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği lansmanla görücüye çıkarıyor. 

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Barbaros 48 ön satışta! Fuzul Yapı'dan Boğaz aksına dev proje!

Fuzul Yapı, Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde geliştirdiği Barbaros 48 projesinde ön satış sürecini başlattı. İşte Barbaros 48 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Konut yatırımcılarının gözü İstanbul'da!

Markalı konut sektörünün deneyimli oyuncuları arasında yer alan Fuzul Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Akbal, lüks emlak yatırımcılarının, yatırımlarını prim sağlayan, güvenli olan ve gelişen büyük merkezlere yönlendirdiğini dile getirdi.

Avrasya Konutları 2 projesiyle Başakşehir'e 410 yeni konut geliyor!

Fuzul Yapı Avrasya Konutları 2 projesi için düğmeye bastı. Başakşehir Avrasya Konutları 2 projesinde 410 yeni konut yer alacak...

Barbaros 48: Fuzul Beşiktaş projesinin adı belli oldu! 

Fuzul Beşiktaş projesinin adı belli oldu. Barbaros 48 projesi Fuzul Yapı imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Peki Barbaros 48 projesinde hangi sosyal alanlar var? İşte Barbaros 48 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Başakşehir Avrasya Konutları 3 yüzde 30 indirimle satışta! Başakşehir'e 300 konutluk yeni proje!

Fuzul Yapı imzası taşıyan Başakşehir Avrasya Konutları 3'te yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. İşte Çam ve Sakura Hastanesi'ne 1 kilometre mesafede yükselen proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Başakşehir Avrasya Konutları, İstanbul Başakşehir'de Fuzul Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Başakşehir Avrasya Konutları satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 36 ay vade imkanını kaçırmayın!

Ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat Fuzul Yapı’dan geldi. Başakşehir Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı devam ediyor.36 ay vade imkanı yeni yatırımcılarını bekliyor.

Kayaşehir Avrasya Konutları ön talep topluyor! Yeni proje!

Başakşehir'deki 11. projesi için düğmeye basan Fuzul Yapı, Kayaşehir Avrasya Konutları için ön talep sürecini başlattı.

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

Fuzul Beşiktaş için tabelalar asıldı!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş projesinin detayları belli olmaya başladı. Karma proje olarak hayata geçirilecek projede küçük bir alışveriş merkezi de yer alacak.

fuzul yapı projeleri Haberi

fuzul yapı projeleri

Fuzul Beşiktaş lokasyon bilgisi!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı projelerle dikkat çeken Fuzul Yapı, şimdi de rotayı Beşiktaş’a çevirdi. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek proje tanıtıldı.

Toplam 3 bin 357 metrekare arsa alanında hayata geçirilecek Fuzul Beşiktaş projesi deprem yönetmeliğine uygun olarak yükselecek. 

Fuzul Beşiktaş Konutları'nın yükseleceği arsa için Emlak Konut GYO’nun yaptığı ihaleyi Gökyal İnşaat kazanmıştı. Bununla beraber bazı anlaşmazlıklar nedeniyle proje sözleşmesi, ihalede ikinci olan Fuzul Yapı arasında imzalandı.

Gelişmiş daire seçenekleriyle içerisinde dükkanlarında olması beklenen projede, kapalı otopark ve merkezi klima sistemi kullanılacak.

Fuzul Beşiktaş lokasyon bilgisi

Fuzul Beşiktaş lokasyon bilgisi şöyle:

Dikilitaş Mahallesi’nde hayata geçirilecek  Fuzul Beşiktaş  projesi Ata Koleji, Zincirlikuyu Metrobüs Durağı, Dora Hospital Hastanesi, Acıbadem Fulya Hastanesi, İstanbul Cerrahi Hastanesi'ne yakın konumda bulunuyor. 

Beşiktaş'ın en değerli mahallesi Dikilitaş'ta...