16 / 04 / 2024

Bitlis Süphan Dağı Gençlik Merkezi 2015

Bitlis Süphan Dağı Gençlik Merkezi 2015

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde Adilcevaz Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği (ASYADER) bünyesinde Süphan Dağı Gençlik Merkezi kuruldu.

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak 5 bin liraya arazi satacak! O ilde asgari ücretin yarısından da ucuza arazi fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak 5 bin liraya arazi satacak... O ilde asgari ücretin yarısından da ucuza arazi fırsatını kaçırmayın... İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan o ihale ilanı...

Edremit Belediyesi arsa satacak! İhalesi 4 Temmuz'da!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Süphan'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

Murat Kurum'dan deprem uyarısı: İstanbul'da 1,5 milyon riskli konut var!

İstanbul'daki deprem riski ile ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul'da 5,9 milyon konut olduğunu ve bu konutların 1,5 milyonunun riskli olduğunu söyledi.

TOKİ Bitlis Hizan'da 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Bitlis projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Bitlis Hizan projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Bitlis Hizan TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Bitlis Hizan TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Bitlis Adilcevaz'da 60 bin 800 lira peşinatla!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Bitlis projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Bitlis Adilcevaz projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Bitlis Adilcevaz TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Bitlis Adilcevaz TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Kendini temizleyen şarjlı süpürge Tineco Floor One S3’e TeknoSA’da büyük indirim! Bu süpürge eliniz ayağınız olacak

Amerika ve Avrupa’nın önde gelen tercih modellerinden Tineco’nun akıllı vakum ve aynı zamanda yıkama sistemine sahip şarjlı süpürge modelleri, Türkiye’de teknolojinin öncüsü Teknosa’da % 10 indirim kampanyasıyla tüketicilerle buluşmaya hazır.

Recai Çakır, Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak!

Turizmci Recai Çakır, detoks otel konseptini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak Çakır, yurt dışında birçok proje hayata geçirmek için çalışmalara başladı.  

Nemrut Dağı kraterindeki yapılaşmaya ilişkin suç duyurusu!

Bitlis sınırlarındaki Nemrut Dağı Krater Gölü ve Kalderası’na ‘tuvalet’ ve ‘sosyal tesis’ adı altında yapılan betonarme inşaat çalışmalarına ilişkin DEVA Partisi Bitlis İl Başkanlığı suç duyurusu yaptı. 

Koronavirüs Rusya'da inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Rusya’da Kovid-19 salgının sebep olduğu krizden oldukça etkilenen emlak sektörünün toparlanması için uzun bir süre gerektiği belirtiliyor. Sektör temsilcileri, 2024'ten önce kriz öncesi inşaat temposunu yakalamalarının mümkün olmadığını belirtiyor.

Koronavirüs: İtalya'da şirketlerin üçte birinden fazlası kapanabilir!

Koronavirüs krizi nedeni ile İtalya'da şirketlerin üçte birinden fazlasının bir yıl içinde kapanma riski altında olduğu açıklandı.

Koronavirüs İstanbul'da konut fiyatlarını artırdı mı?

Koronavirüs salgını konut trendlerinde değişikliğe sebep oldu. Salgın sürecinde izole olmak isteyen ve kalabalıktan kaçmak isteyen vatandaşlar, villa tipi konut arayışlarını artırdı. Peki İstanbul çevresinde hangi ilçelerde konut arayışı arttı? Koronavirüs İstanbul'da konut fiyatlarını artırdı mı?

Bitlis Süphan Dağı Gençlik Merkezi 2015 Haberi

Bitlis Süphan Dağı Gençlik Merkezi 2015

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde Adilcevaz Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği (ASYADER) bünyesinde Süphan Dağı Gençlik Merkezi kuruldu. 


İlçede açılışı yapılan Süphan Dağı Gençlik Merkezinde 11-21 yaş arasındaki gençlere satranç, halk oyunları ve masa tenisi başta olmak üzere bir çok alanda hizmet verilecek. Süphan Dağı Gençlik Merkezinin açılışını yapan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ASYADER tarafından ilçeye çok güzel bir hizmet kazandırıldığını ifade ederek, "İlçemizde böyle bir mekanın açılmasını gençlerimiz açısından çok önemli buluyorum. Böyle mekanların açılmasından gerçekten çok mutlu oluyoruz. Çünkü böyle güzel mekanlarda vatanına, dinine, milletine ve bayrağına düşkün gençlerimizim yetişeceğini bilmek bizleri sevindiriyor. Bu mekanın açılmasında emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin" dedi.


ASYADER Yönetim Kurulu Başkanı Bedrettin Aydın ise yaptığı konuşmada; "Derneğimiz bünyesinde açtığımız...