26 / 04 / 2024

Bizimevler 9 satılık

Bizimevler 9 satılık

İhlas Holding'in  yeni projesi Bizimevler 9 için sözleşme imzalandı. Mayıs ayında satışa çıkması planlanan proje ruhsat aşamasında. Peki Bizimevler 9 teslim tarihi ne zaman? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Bizimevler 9 satılık!

İhlas Holding tarafından hayata geçirilmesi planlanan Bizimevler 9 projesi Mayıs ayında satışa çıkacak. Projede teslimlerin 36 ayda gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Bizimevler 9 satılık daire fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Bizimevler 9 projesi geliyor! Yeni proje!

İnşaat sektöründe 30 yıllık tecrübesiyle bir çok projeye imza atan İhlas Holding, Avcılar'ın Firüzköy Mahallesi'nde yeni projesine başlıyor. Mayıs ayında satışa çıkması planlanan Bizimevler 9 projesinde teslimler 36 ay içerisinde gerçekleşecek.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Konut fiyatlarındaki artış uzun bir süre daha enflasyondan düşük olacak! Satılık ev fiyatları düşer mi?

Kasım'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,9, önceki yıla göre ise yüzde 82,8 yükselirken, ev alacaklar sık sık 'Satılık ev fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki satılık ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Konutta son 5 yıl bilançosu: Kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı!

Türkiye'de son günlerde oldukça gündem olan konut ve kira fiyatlarının 5 yıllık serüveni dikkat çekti. Söz konusu dönemde kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı.

Satılık konutların metrekare fiyatı yüzde 134,9 arttı! İşte fiyat artışının en yüksek olduğu iller! 

Sahibindencom ’un, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırladığı “sahibindex Satılık ve Kiralık Konut Piyasası Görünümü” Ocak Raporu verileri resmen belli oldu. 

Bizimevler 9 satılık!

İhlas Holding tarafından hayata geçirilmesi planlanan Bizimevler 9 projesi Mayıs ayında satışa çıkacak. Projede teslimlerin 36 ayda gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Bizimevler 9 satılık daire fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 9,97 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mayıs Ayı Sonuçları açıklandı. Buna göre, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0.54 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 9.97 oranında arttı...

Hoşdere Avrupark Hayat satılık!

Toplam 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana gelen Hoşdere Avrupark Hayat projesi Cihan İnşaat imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. Hoşdere Avrupark Hayat satılık daireler 9 Ekim'de basına tanıtılacak.

Ispartakule Bizimevler 7 satılık daire fiyatları!

Ispartakule Bizimevler 7 satılık daire fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılan projede İhlas Holding imzası bulunuyor...

Ortadoğu Yeni Nesil Evleri satılık!

Toplam 222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Evleri'nde yüzde 5 peşinat imkanı sunuluyor. Ortadoğu Yeni Nesil Evleri satılık daire fiyatları 695 bin TL'den başlıyor.

İnvest İnşaat Vadi Koru satılık!

Ön taleplerin toplandığı İnvest İnşaat Vadi Koru satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 9 bin TL'den başlıyor. Proje 246 konut, 92 ofis ve 40 dükkandan meydana geliyor.

Yeni Nesil Eyüp satılık daire fiyatları!

Toplam 222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Eyüp satılık daire fiyatları 771 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Selenium Retro 9 Ataköy satılık daire!

18’er katlı iki blok şeklinde yükselen Selenium Retro 9 Ataköy satılık daire seçenekleri 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn ediliyor.

Bakırköy City Kartaltepe satılık!

Bakırköy City Kartaltepe satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Beyaz İnşaat ve Göktaşlar imzası ile hayata geçirilen proje 9 bin 933 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Bizimevler 9 satılık Haberi

Bizimevler 9 satılık

İstanbul'un en hızlı gelişen ilçesi Avcılar'ın Firüzköy Mahallesi'nde hayata geçmesi planlanan Bizimevler 9 projesi için start verildi. Projede ruhsat işlemleri hızla tamamlanıyor.

İnşaat sektöründe 30 yıllık tecrübesiyle 20 binden fazla aileyi ev sahibi yapan İhlas İnşaat, Avcılar'daki yeni projesi için hasılatın yüzde 45'i arsa sahibine ait olacak şekilde hasılat paylaşım sözleşmesi imzaladı. 

Bizimevler 9 teslim
Firüzköy'de yükselecek  Bizimevler 9  projesinde inşaat çalışmalarına Mayıs ayında başlanacak. Bizimevler 9 teslim tarihi ise 36 ay olarak belirlendi. 

Toplam 14 bin 607 metrekare arsa alanı üzerinde hayat bulması planlanan Bizimevler 9 projesi konut ve iş yerlerinden meudana gelecek. 

Bizimevler 9 projesinde daire fiyatları henüz belli olmadı. Projede konutların fiyatlarının Nisan - Mayıs aylarında duyurulması planlanıyor. 

Bizimevler 9 iletişim
Web: http://www.ihlasyapi.com.tr/anasayfa.html
Tel: (0212) 454...