29 / 03 / 2024

Blue Green

Blue Green

Trabzon'da inşaatı devam eden Blue Green adlı proje 70 milyon dolara Suudi Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne satıldı. 110 dönüm alanda devam eden projede 610 konut bulunuyor.

Green Blue Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Blue Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Öter tarafından kuruldu.

Suudi'ler Trabzon'daki Blue Green'i satın aldı!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı CNR Emlak Fuarı bugün sona ererken fuarda Kasır Yapı Blue Green Projesi'ni Suudi Arabistanlı Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne sattı.

Trabzon Blue Green 70 milyon dolara Suudi yatırımcılara satıldı!

TRABZON'DA inşaatı devam eden Blue Green adlı proje 70 milyon dolara Suudi Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne satıldı. 110 dönüm alanda devam eden projede 610 konut bulunuyor.

Trabzon Blue Green projesi Suudi Almassoud Şirketi'ne satıldı!

Trabzon'da inşaatı devam eden Blue Green adlı proje 70 milyon dolara Suudi Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne satıldı. 110 dönüm alanda devam eden projede 610 konut bulunuyor.

Blue Green projesi CNR Emlak Fuarı’nda görücüye çıktı!

CNR Emlak Fuarı’nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

Kasır Yapı, Blue Green'i CNR Emlak Fuarı'nda tanıttı!

CNR Emlak Fuarı'nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

İncek Blue ve İncek Green etaplarında erken rezervasyon fırsatı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'ya değer katan ilk temalı konut projesi İncek Dünyası bünyesindeki İncek Life, İncek Blue ve İncek Green Ankaralıları yeşilin ve mavinin huzurlu dünyası ile buluşturmaya devam ediyor .

Sinpaş GYO, İncek Blue ve İncek Green'de erken rezarvasyon fırsatı sunuyor!

Sinpaş GYO’nun Ankara’ya değer katan ilk temalı konut projesi İncek Dünyası bünyesindeki İncek Life, İncek Blue ve İncek Green Ankaralıları yeşilin ve mavinin huzurlu dünyası ile buluşturmaya devam ediyor.

Saray Grup Green İst vaziyet planı!

Saray Grup Green İst vaziyet planı kapsamında detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor

Saray Grup Green İst ödeme koşulları!

Banka kredisi ile daire sahibi olunabilen Saray Grup Green İst ödeme koşulları hakkındaki tüm detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor...

Saray Grup Green İst Evleri!

Saray Grup Green İst Evleri kapsamında yer alan konutların fiyatları 277 bin liradan başlangıç gösteriyor

MNG Blue Boutique görselleri!

MNG Holding imzasıyla hayata geçirilen MNG Blue Boutique görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor...

MNG Blue Boutique konut fiyatları!

Daire teslimlerinin 2013'ün Aralık ayında gerçekleşeceği MNG Blue Boutique konut fiyatları stüdyo daireler için 127 bin 900 liradan başlıyor...

Blue Green Haberi

Blue Green

Trabzon'da inşaatı devam eden Blue Green adlı proje 70 milyon dolara Suudi Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne satıldı. 110 dönüm alanda devam eden projede 610 konut bulunuyor. Firmanın yöneticilerinden Kadir Değirmenci, CNR Emlak Fuarı'nda yapılan satış anlaşması ile ilgili olarak "Blue Green Projemizi 70 milyon dolar bütçe ile Suudi Arabistanlı Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne sattık. Trabzon'da yapım aşamasında olan konutlar, tam Arapların taleplerini karşılayacak şekilde yeşil doğanın içerisinde deniz manzaralı bir alanda inşa ediliyor" dedi. 


Yurt...