19 / 04 / 2024

BMW 7 serisi

BMW 7 serisi

Konfor ve güvenlik sistemleri ile BMW 7 serisi, keyfine düşkün otomobilseverlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Peki, BMW 7 serisinin fiyatları ağustos ayı ile birlikte ne kadar oldu? BMW 7 kaç lira? En ucuz BMW 7 fiyatı kaç lira oldu? İşte 19 Ağustos 2022 fiyat listesi...

BMW 7 serisi otomobiller tekne fiyatları ile yarışıyor! İşte 30 Mart 2022 Fiyat listesi!

Alman otomotiv devi BMW, deri işlemesini, en ileri teknolojisini ve sportif görünümü sedan kasayla birleştirdiği 7 serisinin fiyatlarını ve özelliklerini yeniledi. İşte BMW 7 serisi nin güncel fiyatları ve özellikleri...

BMW, 2 Serisi’ne ekimden sonra kasımda da zam yapmadı!

BMW, 2 Serisi’ne ekim ayında olduğu gibi kasım ayında da zam yapmadığını açıkladı. 2 Serisi’nin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaşan BMW, bu seriye önümüzdeki günlerde bir zam veya indirim gelip gelmeyeceğine ilişkin bir açıklama yapmadı.

BMW, kasım ayının ilk fiyatlarını açıkladı! 1 Serisi’nin fiyatı ne kadar oldu?

BMW, kasım ayına girer girmez tüm modellerinin fiyat listelerini güncelleyerek paylaşmaya başladı. Bu kapsamda, 1 Serisi’nin de güncel fiyat listesini yayımlayan BMW, bu seriye zam yapmadığını açıkladı.

Yeni BMW 520d Türkiye yollarında! İşte dudak uçuklatan fiyatı

8. nesil yeni BMW 5 Serisi görücüye çıktı. Yeni 5 Serisi’nin 2.0 litre dizel motorlu ve tamamen elektrikli versiyonu Türkiye’ye giriş yaptı. Yeni BMW 520d xDrive Sedan motor seçenekleri arasına mild hibriti de (hafif hibrit) dahil etti.

BMW resmen duyurdu! Bu modellere zam beklenirken bakın ne oldu!

Dünyanın en prestijli otomobil üreticilerinden BMW, 5, 6, 7 ve 8 serilerine yapacağı zammı iptal ettiğini açıkladı. BMW’nin bu modellerde eski fiyatla satışlara devam edeceği öğrenildi.

Herkes zam beklerken BMW ters köşe yaptı! İşte BMW 4 Serisi fiyatı...

BMW, ekim ayı kapsamında belirlediği fiyat listelerini tek tek paylaşmaya başladı. Son olarak, 3 Serisi’nin fiyat listesini paylaşan BMW, şimdi de 4 Serisi’nin fiyat listesini resmi internet sitesinden duyurdu. BMW’nin paylaştığı fiyat listesine bakıldığında 4 Serisi’ne ekim ayı kapsamında zam gelme

BMW’den 3 Serisi’ne özel fiyat açıklaması! 3 Serisi’ne zam geldi mi?

BMW, ekim ayı kapsamında fiyat listelerini güncellemeye devam ediyor. Son olarak, 3 Serisi’nin fiyat listesini paylaşan BMW, bu seride ekim ayına özel zam olmayacağını açıkladı.

BMW’den bir müjde daha! 2 Serisi’ne zam beklenirken bakın ne oldu!

Ekim ayı kapsamında bünyesindeki tüm modellerin güncel fiyat listesini peş peşe paylaşan BMW, son olarak, 2 Serisi’nin fiyat listesini paylaştı. BMW’nin bu fiyat listesine bakıldığında 2 Serisi’ne zam yapmadığı görüldü.

BMW’den ekim müjdesi! Bu modellere zam gelmedi!

BMW, ekim ayı kapsamında 1 Serisi’nin yeni fiyat listesini paylaştı. Paylaşılan fiyat listesine bakıldığında BMW’nin 1 Serisi’ne zam yapmadığı görüldü.

BMW’den dev zam! İ4’e 153 bin TL, İ7’ye 248 bin TL zam geldi!

BMW’den eylül ayı kapsamında İ4 ve İ7 modellerine akılalmaz zam geldi. BMW, İ4 modeline 153 bin 300 TL zam yaparken, İ7 modeline de 248 bin 800 TL zam yaptı.

BMW’den X Serisi’ne eylül müjdesi! Eylülde bu modellere zam gelmedi!

BMW, her ay olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Bazı modellerine zam yapan BMW, bazı modellerine indirim yaptı ve bazı modellerinde de ağustos ayı fiyatıyla yola devam etme kararı aldı. Bu kapsamda, X1 ve X2 serilerine de zam gelmediği öğrenildi.

BMW, bu dört modeline yapacağı zammı iptal etti! Yeni zam gelecek mi?

BMW’den eylül ayı kapsamında 5, 6, 7 ve 8 serilerine yapacağı zammı iptal ederek ağustos ayı fiyatlarıyla yola devam etme kararı aldı. Bu kapsamda, bu serilerine ilişkin bir fiyat güncellemesi yapılmadı.

BMW’den 4 Serisi müjdesi! 4 Serisi’ne bu ay zam gelmedi!

Geçen ay 4 Serisi’ne astronomik bir zam yapan BMW, bu ay 4 Serisi modellerinden birine sahip olmak isteyenlere müjdeli bir haber vererek zam yapmadığını açıkladı. BMW, yaptığı açıklamada 4 Serisi’nde ağustos ayı fiyatlarıyla yola devam edeceğini duyurdu.

BMW’den 3 Serisi’ne hem zam hem indirim geldi! 320İ’ye 56 bin 800 TL zam gelirken, 330İ’ye 5 bin 900 TL indirim geldi!

BMW’den 3 Serisi’ne sahip olmak isteyenlere hem zam hem de indirim haberi geldi. BMW, 320İ’ye 56 bin 800 TL zam yaparken, 330İ’ye ise 5 bin 900 TL indirim yaptı.

BMW 7 serisi Haberi

BMW 7 serisi

Konfor ve güvenlik sistemleri ile BMW 7 serisi, konforu otomobilde bir numaralı ihtiyaç haline getiren otomobilseverlerin göz bebeği olmayı başarıyor. Dünyanın bir numaralı otomobil markalarından biri olan BMW'nin en pahalı otomobilleri arasında bulunan BMW 7 serisi, yüksek performansı ile birlikte oldukça güçlü motorlara sahip. Sıra dışı tasarımı ile sınıfındaki diğer modellerin önüne geçiyor. Mevcut seride karşılama ve uğurlama ışığı da özellikler dahilinde. Bulunmaz rahatlığı, hızı ve marka değeri ile BMW 7 Serisi, hiç kuşkusuz rakiplerin önüne geçiyor.

Ağustos ayının gelmesi ile birlikte BMW de diğer markalar gibi yeni fiyat listesini yayımladı.

Peki, BMW 7 serisinin fiyatları ne kadar? BMW 7 kaç lira? En ucuz BMW 7 fiyatı ne kadar oldu? İşte 19 Ağustos 2022 fiyat listesi...

BMW 7 SERİSİ 100 KM'DE NE...