26 / 04 / 2024

B&N

B&N

ABD'nin en büyük kitabevi zinciri Barnes&Noble, kitap satışlarında önemli bir düşüş yaşanması yüzünden satışa çıkarılıyor

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

TJK’nın Karacabey’deki idman merkezi için geri sayım başladı!

Yapım çalışmaları süren Türkiye Jokey Kulübü’nün Karacabey’deki idman merkezi için geri sayım başladı. TJK’nın yeni tesisine verilecek isim ortaya çıktı.

İnegöl'de beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa İnegöl'de beton döküm işlemi esnasında kalıbın çökmesi sonucu 4 işçi yaralandı.

Antalya'da inşaatta beton kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Antalya'da bir inşaatta beton kalıbının çökmesi sonucunda 4 işçi yaralandı. Yaralı işçiler, sağlık ekiplerince Atatürk Devlet Hastanesi ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Paris Hilton: Evimdeki gece kulübünü, sinema salonuna çevirdim!

16 aydır evinin tadilatta olduğunu söyleyen Paris Hilton, ''Evimin içinde gece kulübü vardı; Club Paris. Artık ihtiyaç duymuyorum. Büyüdüm. Kulübü sinema salonuna çevirdim'' dedi.

Şanlıurfa Sakıbın Köşkü restore ediliyor!

Şanlıurfa'nın kültürel değerlerinden olan Sakıbın Köşkü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin restorasyon çalışmalarıyla yenilenecek. 

Fenerbahçeli inşaat ustası sarı lacivert sevdasını apartmanın duvarlarına işledi!

Fenerbahçeli inşaat ustası Ali Uslu, futbol tutkuları nedeniyle 4 katlı evlerini sarı-lacivert renklere boyayıp, her cepheye kulübün armasını işledi.

Antalya'da çöken tavan kalıbının altında kalan inşaat işçileri yaralandı!

Antalya Serik'te kongre ve kültür merkezi inşaatının çöken tavan kalıplarının altında kalması sonucunda yaralanan 2 işçi hastaneye kaldırıldı.

Kartal Yuvası mağazalarını kapattı!

Beşiktaş Spor Kulübünün resmi ürünlerini satan Kartal Yuvası, koronavirüs salgını nedeniyle mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı…

Pasifik İnşaat, Ankaragücü'nün sponsoru oldu!

Pasifik İnşaat ve Ankaragücü arasında yeni sponsorluk anlaşması yapıldı. Pasifik İnşaat, spor kulübünün kol ve şort sponsoruda oldu.

Mersin Silifke'de inşaatta beton kalıbı çöktü: 3 yaralı!

Mersin'in Silifke ilçesinde bir inşaatta beton kalıbının çökmesi sonucu 3 işçi yaralandı. Yaralılar Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı...

Çanakkale'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Çanakkale Ezine'de iki katlı bir inşaatta çalışmalarda bulunan işçi, kalıbını söktüğü ıslak kalası taşıdığı sırada binanın yakınından geçen elektrik tellerinin akımına kapılıp yaşamını yitirdi. 

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

B&N Haberi

B&N
ABD'nin 50 eyaletinde 720 ana caddede kitabevi bulunan dev kuruluş, son dönem perakende kitap satışlannda yaşanan gerileme ve kârdaki düşüş karşısında satış karan aldı. Daha önce, ABD'nin ikinci büyük kitabevi zinciri Borders, iflasın eşiğinden son anda dönmüş, 2009 yılı sonunda ise 45 kitabevinden oluşan Britanya bölümünü kapatmak zorunda kalmıştı. Guardian gazetesinin verdiği habere göre, B&N, stratejik keçenekler önermesi için yatırım bankası Lazard'a başvurduğunu açıkladı. Geçen yıl B&N'nin hisse senedi fîyatlannda meydana gelen yüzde 45'lik bir düşüşten sonra, söz konusu seçenekler arasında "şirketin olası satışı"nın da bulunduğu bildiriliyor. Okurlann "online" satışlardan gittikçe daha çok sayıda kitap almalannm yanı sıra dijital kitap okurlannın sayısında görülen artışlann da kitabevlerinden yapılan "geleneksel" satışları büyük ölçüde etkilediği belirtiliyor. Öte yandan, B&N'nin, okurlara internet üzerinden...