25 / 04 / 2024

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...



Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski pan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek gündemle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle son iki senede dünyada ekonomik anlamda önemli sorunların yaşandığını ve spor sektörünün de bundan çok etkilendiğini kaydeden Dursun Özbek, kulüplerin büyük bir finansal darboğaza girdiğini de söyledi.

Galatasaray ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

- "Riva projesi 300 milyon dolara yaklaşmıştır"

Galatasaray Başkanı Adayı Dursun Özbek, başkanlığı döneminde başlatılan Riva ve Florya projeleriyle ilgili de önemli açıklamalar yapan Özbek, Galatasaray Kulübünün ekonomik bağımsızlığını kazanmadan sürdürülebilir başarıya ulaşamayacağını dile getirdi.

Gayrimenkullerin satılıp satılmayacağı konusuna da açıklık getiren Özbek,  "Gayrimenkulleri satmak gibi bir fikrimiz yok. Zaten tümünü satsanız Galatasaray'ın banka borcunu karşılamaz." dedi. 
 


Geri Dön