29 / 03 / 2024

dursun özbek gayrimenkul açıklaması

dursun özbek gayrimenkul açıklaması

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray, deprem bölgesini unutmadı! 300 konut inşa edilecek!

Galatasaray’ın Başkanı Dursun Özbek ve eski Başkanı Adnan Polat deprem bölgesinden seslenerek, “Herkes kalıcı konutlara girinceye kadar deprem bölgesine konsantre olmaya devam edelim” dedi.

Mahbitex Gayrimenkul İnşaat Reklam Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahbitex Gayrimenkul İnşaat Reklam Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahaddin Özbek tarafından kuruldu.

Galatasaray, Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa edecek!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada kulüp olarak Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa etmek istediklerine değindi.

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.

Galatasaray'dan yeni şirket! 50 bin TL'ye kuruldu!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği Üyesi Metin Öztürk, Sarıyer'de yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Bilici tarafından kuruldu.

Dursun Özbek'ten Florya arazisi açıklaması: 40 dönümlük araziyi satın almak için son aşamaya geldik!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek divan kurulu toplantısında Florya'daki Emlak Konut GYO arazisi ile ilgili dikakt çeken bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Dursun Ünsal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dursun Ünsal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ünsal tarafından kuruldu.

Furkan Korkmaz Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Furkan Korkmaz Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Dursun Korkmaz tarafından kuruldu.

Belediyeden güzel haber! İzmir'de 9 gayrimenkul 3 yıllığına kiraya verilecek!

Urla Belediye Başkanlığı tarafından; İzmir ili, Urla İlçesi, Gülbahçe Mahallesi, Güvendik Mahallesi, Özbek Mahallesi, Yaka Mahallesi ve Hacıisa Mahallesinde yer alan 9 farklı gayrimenkul ayrı ayrı kiraya verilecek.

Dursun Özbek'ten son dakika Florya Projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübü iyi günlere taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Özbek Florya projesine ilişkinde açıklamarda bulundu.

Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri'nde inşaat çalışmaları tam gaz!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbol takımı ve altyapısının kullanacağı tesisin yapımı için başlatılan inşaat çalışmalarının başladığı arazide incelemelerde bulundu.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

dursun özbek gayrimenkul açıklaması Haberi

dursun özbek gayrimenkul açıklaması

Türk sporunun lokomotif kulüplerinden Galatasaray, yarın bir defa daha andık başına gidiyor. İbrasızlık ve mahkeme süreçleri ile sarsılan Burak Elmas dönemi resmen biterken, sarı-kırmızılı kulübün üyeleri, Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek arasında seçim yapacak. 

Sözcü'den Mesut Yıldırım'ın aktardığına göre; iki adayın projeleri resmen belli oldu. İşte o projeler...

GALATASARAY ADASI

Dursun Özbek: Finansmanı yönetim kurulu tarafından karşılanacak olan sosyal tesis üyelerin kullanımına açılacak.

Eşref Hamamcıoğlu: Finansmanı sponsorlarla karşılanacak olan sosyal tesis en kısa sürede açılacak.

FLORYA

Dursun Özbek: 40 dönümlük arazi satın alınarak, iki parselde toplam 63 dönümlük arsa ve 97 bin metrekarelik inşaat alanında konut projesi geliştirilecek.

Eşref Hamamcıoğlu: Büyükçekmece'ye taşınacak. Galatasaray'ın arazi payı, gayrimenkul yatırım ortaklığı şeklinde değerlendirmeye alınacak. 

MECİDİYEKÖY

Dursun Özbek: Artan konut fiyatları ile diğer alternatiflere göre getirisi daha yüksek olan rezidans...