18 / 04 / 2024

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.



Eğitim Hyatı Nasıldı?

25 Mart 1949'da Giresun ilinde hayata gözlerini açan Dursun Aydın Özbek, Galatasaray Lisesi'ni bitiridikten sona İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesini 1974 senesinde tamamlamıştır. İTÜ Spor Kulübü bünyesinde hem üniversite takımında, hem de Amatör 1. Küme'de futbol takımında oyun oynadı.

İş Hayatı Nasıldı?

Dursun Aydın Özbek, 1972 senesinde otomotiv alanında iş hayatına başladı. Kardeşi Mehmet Özbek ile beraber Taksim'de, Talimhane'de 6 metrekarelik bir dükkan tutarak yedek parça işine başladı. 1988 senesinden bu zamana dek turizm sektöründe Nippon ve Point Hotel zincirleriyle İstanbul'da, Antalya'da Kirneros ve Mabiche otelleri ile hem yatırımcı hem de işletmeci olarak iş hayatına devam etmektedir.

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Dursun Aydın Özbek, 2011 senesi içinde Galatasaray'a Başkan olan Ünal Aysal'ın ekibinde görev yaptı, fakat kısa bir zaman geçtikten sonra kendi isteğiyle vazifesini sonlandırdı. 2014 senesinde 25 Ekim 2014'ten itibaren Duygun Yarsuvat Galatasaray başkanı ünvanını elde ettikten sonra Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'na geldi ve başkan yardımcılığı ünvanına sahip oldu.


Geri Dön