29 / 03 / 2024

Galatasarayın gayrimenkulleri satılacak mı

Galatasarayın gayrimenkulleri satılacak mı

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

ŞOK'ta 2 yıl garantili 5 parça tencere seti 5 bin 899 TL'ye satılacak! ŞOK 9 Aralık 2023 aktüel ürünler kataloğu

ŞOK Market haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta bu hafta 2 yıl garantili 5 parça tencere seti 5 bin 899 TL'ye satılacak. İşte ŞOK 9 aralık 2023 aktüel ürünler kataloğu...

Nevşehir’de iki arsa satılacak! İhale tarihi 13 Aralık!

Nevşehir ili, Ürgüp ilçesinde iki adet arsa satışa çıktı. Arsaların fiyatı belli olurken, açık teklif usulüyle satılacak.

O inşaat devi resmen battı! Arsası rekor fiyatla icradan satılacak!

Maketten satışını yaptığı 1.500 konutu hak sahiplerine teslim edemeyen Erzurum merkezli Karadayı İnşaat’ın mülkleri teker teker icradan satışa konuldu. Şirketin Erzurum’un Palandöken ilçesindeki bir arsası 317 milyona icradan satılacak.

O ilde 3 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Çorum ili, Alaca ilçesinde yer alan 3 adet arsa satışa satılacak. Arsaların satışı için 4 Aralık’ta açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

Mozart’ın bestelerini yaptığı tarihi kale açık artırmayla satılacak! Rekor fiyat bekleniyor! 

Müzik tarihine damgasını vurmuş olan Avusturyalı ikonik besteci Mozart'ın evi olarak bilinen tarihi kale, açık artırmayla satılacak. İşte ayrıntılar...

Clup Familia Çeşme, 236 milyon TL’ye icradan satılacak!

İzmir Çeşme’de bulunan 'Clup Familia Çeşme'nin icradan satılacağı öğrenildi. Muhafazakâr konsepte sahip otel için 236 milyon liralık fiyat biçildi. AK Parti eski Milletvekili Reşat Petek’in de ağabeyi olan Av. Şemseddin Petek’e ait otelin icradan satış ihalesi kasım ayının sonunda yapılacak.

ŞOK Market'te bebek beşiği 1849 TL'ye, Sinbo elektrikli süpürge 1499 TL'ye satılacak! ŞOK 11 Kasım kataloğu...

ŞOK Market haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Peki, ŞOK'ta bu hafta hangi ürünler satılacak? İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

O ilde 3 arazi ve 2 arsa satılacak! 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim!

Bitlis’te 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim fırsatıyla 3 arazi ve 2 arsa satılacak. Açık teklif usulüyle satılacak taşınmazların ihalesi 21 Kasım’da düzenlenecek.

Kırklareli Belediyesi’nden arsa fırsatı! 4 arsa satılacak!

Kırklareli Belediyesi tarafından 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsalar 20 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 15.00’da ihale yoluyla satılacak.

O ilde konut arsası satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Nevşehir ili, Avanos ilçesinde bulunan bir konut arsası satışa çıkarıldı. Açık teklif usulüyle satılacak arsanın ihale tarihinin 8 Kasım olduğu öğrenildi.

Beton fiyatlarındaki fahiş artışa karşı ilk adım o belediyeden geldi! Yüzde 40 daha ucuza satılacak!

Son zamanlarda beton fiyatlarındaki fahiş artış sektörün gündemine bomba gibi düştü. Özellikle deprem bölgelerinde fırsatçılar fiyatları olduğundan fazla yükseltmişti. Beton fiyatlarındaki fahiş artışa karşı ilk adım ise o belediyeden geldi. Yüzde 40 daha ucuza satılacak...

Kahramanmaraş’ta açık otoparkı bulunan bir dükkan satılacak!

Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesinde yer alan bir dükkanın ihaleyle satılacağı öğrenildi. Açık artırma yoluyla satılacak dükkanın ihalesinin 21 Kasım 2023 Salı günü saat 10’da yapılacağı öğrenildi.

Yarın ŞOK'ta Columbia montlar satışa çıkıyor! Rüzgarlık mont 1299 TL, yağmurluk 1999 TL'ye satılacak!

ŞOK Market Kasım ayı kataloğunu yayımladı. Katalogda Columbia montlar dikkat çekti. Bu kapsamda ŞOK'ta Columbia Rüzgarlık mont 1299 TL, yağmurluk 1999 TL'ye satılacak.

Galatasarayın gayrimenkulleri satılacak mı Haberi

Galatasarayın gayrimenkulleri satılacak mı

Türk sporunun lokomotif kulüplerinden Galatasaray, yarın bir defa daha andık başına gidiyor. İbrasızlık ve mahkeme süreçleri ile sarsılan Burak Elmas dönemi resmen biterken, sarı-kırmızılı kulübün üyeleri, Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek arasında seçim yapacak. 

Sözcü'den Mesut Yıldırım'ın aktardığına göre; iki adayın projeleri resmen belli oldu. İşte o projeler...

GALATASARAY ADASI

Dursun Özbek: Finansmanı yönetim kurulu tarafından karşılanacak olan sosyal tesis üyelerin kullanımına açılacak.

Eşref Hamamcıoğlu: Finansmanı sponsorlarla karşılanacak olan sosyal tesis en kısa sürede açılacak.

FLORYA

Dursun Özbek: 40 dönümlük arazi satın alınarak, iki parselde toplam 63 dönümlük arsa ve 97 bin metrekarelik inşaat alanında konut projesi geliştirilecek.

Eşref Hamamcıoğlu: Büyükçekmece'ye taşınacak. Galatasaray'ın arazi payı, gayrimenkul yatırım ortaklığı şeklinde değerlendirmeye alınacak. 

MECİDİYEKÖY

Dursun Özbek: Artan konut fiyatları ile diğer alternatiflere göre getirisi daha yüksek olan rezidans...