18 / 04 / 2024

Bodrum-Milas Karayolu icra

Bodrum-Milas Karayolu icra

Karayolunun geçtiği arazinin bin 439 metrelik bölümünün sahibi Şefika Kasım, kamulaştırma bedeli konusunda Karayolları yetkilileriyle anlaştıklarını açıkladı.

Bodrum-Milas Karayolu icralık oldu!

Bodrum-Milas Karayolu'nun Meşelik mevkisinde yer alan ve üzerinden karayolunun geçtiği arazinin bin 439 metrekarelik kısmı, tutanakla mülk sahibine teslim edildi

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Cengiz İnşaat'tan sonra bir kötü haber de Ağaoğlu'na

Bodrum Belediyesi'nin Cengiz İnşaat'ın 60 ruhsatını iptal etmesinden sonra Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu Akdeniz İnşaat'ın Bodrum - Milas arasındaki projesinde ÇED raporu için yürütmenin durdurulması kararı verildi.

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Milas ve Bodrum'da tapulara şerh konuldu iddiası!

Muğla Bodrum ve Milas'ta 29 Temmuz'da başlayan yangınlardan önce tapulara şerh konulduğu iddia edildi. 

Ahmet Aras'tan Ali Ağaoğlu’nun Milas’taki projesine tepki!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ali Ağaoğlu'nun Milas'ta hayata geçirdiği konut projesine tepki gösteren paylaşımda bulundu. 

Diva Bülent Ersoy Bodrum'dan ev aldı!

Bodrum Milas Havalimanı'nda görüntülenen Diva Bülent Ersoy, Bodrum'dan ev aldığını söyledi. Ersoy, evin fiyatının normal olmadığını söyledi.

Özlem Tekin köy hayatına iyice alıştı!

Yaklaşık üç yıldır hayatına devam ettiği Bodrum Milas’ta görüntülenen Özlem Tekin, köy hayatına iyice alıştı.

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin 2 soru mecliste!

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, hazırladığı soruları Bakan Turhan'a sordu...

Milas-Bodrum yoluna ilişkin 3 soru TBMM'de!

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, Milas-Bodrum yolunun iyileştirilmesine ilişkin yazılı soru önerhesi hazırladı..

Bodrum Havalimanı’na 15 milyon dolar yatırım!

Dünyanın önde gelen iş jeti bakım hizmeti kuruluşu İsviçreli AMAC Aerospace, Milas - Bodrum Havalimanına 15 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi ve bakım merkezi açtı.

Bodrum'a Milas Sosyal Hizmet Merkezi geliyor!

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İlkay Türkoğlu, 12 bin 336 metrekarelik alanda inşa edilecek 100 kişilik kapasiteli huzurevi ve hemen yanında yapılacak Milas Sosyal Hizmet Merkezi için kamulaştırılan alanı inceledi.

Kervansaray'ın Bodrum'daki otelinin ihalesinin feshi için dava açıldı!

Kervansaray Grubu’nun Bodrum’daki otelinin icra ihalesinin feshi için dava açıldı. Davada, bir dizi iddia gündeme geldi.

Kervansaray'ın Bodrum'daki oteli icradan satıldı!

Kervansaray Grubu’na bağlı Bodrum’daki otel, bugün yapılan icra ihalesi ile satıldı. 94 milyon 239 bin TL bedel belirlenen otel 47 milyon 150 bin TL’ye satıldı.

Bodrum-Milas Karayolu icra Haberi

Bodrum-Milas Karayolu icra

Muğla'da, Bodrum-Milas Karayolu'nun geçtiği arazinin bin 439 metrekarelik kısmının mülkiyetinde olduğu gerekçesiyle açtığı davayı kazanan Şefika Kasım, kamulaştırma konusunda Karayolları ile anlaşmaya varıldığını bildirdi.


Kasım, gazetecilere yaptığı açıklamada, karayolunun Meşelik mevkisindeki bölümünün icra yoluyla teslim alınmasıyla ilgili basında yer alan haberlerin ardından Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü yetkililerinin kendileriyle iletişime geçtiğini söyledi.


Karayolunun geçtiği arazinin kendilerine ait bölümü için 191 bin liralık kamulaştırma bedeli belirlendiğini kaydeden Şefika Kasım, "7 yıldan bu yana hukuk mücadelesi veriyorduk. Yola icrayla el koymamızın ardından trafik akışının durmaması, insanların mağdur olmaması için bir şey yapmadık. Yetkililer bizimle iletişime geçti ve 191 bin lira olarak belirlenen bedelin tarafımıza ödeneceği söylendi. Şu an için yolu kapatma işlemini durdurmuş bulunuyoruz." dedi.


Milas 1. Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen davanın lehine sonuçlanmasının ardından...