25 / 04 / 2024

Bodrum Torba

Bodrum Torba

Bodrum Torba'da bulunan zeytinlik ve arsası, Bodrum 1. İcra Dairesi tarafından 27 Temmuz günü saat 10:00 ile 10:10 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü'nden 2.8 milyon TL'ye arsa!

Muğla Bodrum'da Torba Mahallesi'nde bulunan 2.032,06 metrekare yüzölçümüne sahip delicelik olan arsa,Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 6 Mayıs 2015 günü saat 13:30'da ihale ediliyor.

Bodrum'da inşaat işçileri arasındaki kavga: 3 yaralı!

Muğla Bodrum Torba Mahallesi'ndeki bir şantiyede, işçiler arasında henüz bilinmeyen sebeple tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle 3 işçi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Bodrum Torba'da 8 milyon TL'ye icradan satılık pansiyon!

Bodrum 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Torba Mahallesi, 207 ada 9 parselde yer alan pansiyonu 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Bodrum'daki imara aykırı yapıların yıkımı devam ediyor!

Muğla ilinin Bodrum ilçesine bağlı Gümbet, Yalıkavak, Türkbükü, Gündoğan, Gölköy ve Torba mahallelerinde imara ve ruhsata aykırılıklar bulunduğu gerekçesiyle durdurulan projelerdeki kaçak yapılar yıkılıyor...

Bodrum Onur Tatil Köyü 49.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Bodrum 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Muğla İli, Bodrum İlçesi, Torba Mahallesi, 116 ada, 1 parselde yer alan Onur Tatil Köyü'nü 49 milyon 397 bin 121 TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

Ece Erken, Coşkun Sabah'ın Bodrum'daki yazlığına talip!

Ece Erken, Coşkun Sabah'ın Bodrum Torba'daki yazlık evine talip oldu. Fiyat konusunda anlaşan Ece Erken, eve sahip olmak için Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah'ın boşanmalarını bekleyecek.

Kervansaray Bodrum Hotel 94.2 milyon TL'ye icradan satışta!

T.C. Bodrum 2. İcra Dairesi, Bodrum Torba'daki Kervansaray Bodrum Resort & Hotel'i satışa çıkardı. 49 yıllık irtifak hakkı olan otelin toplam satış bedeli 94 milyon 239 bin 951 TL olarak belirlendi.

Ferdi Özbeğen'in Bodrum'daki evi satılıyor!

2013 yılında vefat eden müzisyen Ferdi Özbeğen’in manevi oğlu Hilmi Mutlu, sanatçıdan miras kalan Bodrum-Torba’daki evi satılığa çıkardı.

Bodrum Torba İnşaat Yıkıntı Atıkları Geri Kazanım Tesisi açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Torba Hafriyat Toprağı ve İnşaat Yıkıntı Atıkları Geri Kazanım tesisinin açılışı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katıldığı törenle yapıldı.

Bodrum Çağdaş Toba Evleri'nde son 2 villa! 1 milyon 450 bin euroya!

Çağdaş Holding tarafından Bodrum Torba Manastır'da hayata geçirilen Çağdaş Torba Evleri'nde son 2 villa satışa sunuluyor. Projede villaların anahtar teslimi hemen gerçekleşiyor.

Bodrum'da icradan 3.2 milyon TL'ye arsa!

Bodrum Torba'da bulunan zeytinlik ve arsası, Bodrum 1. İcra Dairesi tarafından 27 Temmuz günü saat 10:00 ile 10:10 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Bodrum Güllük Marina ne zaman açılacak?

Bodrum’un en gözde beldeleri arasında yer alan Güvercinlik, Torba, Gündoğan, Türkbükü ile Yunanistan’ın Leros, Kalimnos, Farmakoni Ada’sına ve Didim’e çok yakın konumda bulunan Güllük Marina, Ekim 2015’te hizmete açılıyor.

Bodrum Torba'da 2.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Bodrum Torba'da bulunan 2.032,06 metrekarelik arsa 2 milyon 869 bin 669 TL'ye 6 Mayıs 2015 tarihinde ihale edilecek.

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü'nden 2.8 milyon TL'ye arsa!

Muğla Bodrum'da Torba Mahallesi'nde bulunan 2.032,06 metrekare yüzölçümüne sahip delicelik olan arsa,Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 6 Mayıs 2015 günü saat 13:30'da ihale ediliyor.

Bodrum Torba Haberi

Bodrum Torba

Bodrum Torba'da bulunan zeytinlik ve arsası, Bodrum 1. İcra Dairesi tarafından 3 milyon 254 bin TL'ye satışa çıkarılıyor.



Özellikleri: Muğla il, Bodrum ilçe, 150 Ada No, 5 Parsel No. Torba/Torba Mahalle/Mevkiinde, 8.044,22 m2'lik zeytinlik ve arsası niteliğindeki taşınmazın tamamı. Taşınmaz, Bodrum un girişinde. Yalıçiftlik-Kızılağaç yol ayrımının karşısında, Bodrum-Milas karayoluna cephelidir. Bodrum şehir merkezine 1,5 km mesafede yer almakladır. Bodrum Belediyesi sınırları içerisinde yer alan taşınmaz, su, elektrik, ulaşım, telefon ve belediyenin mevcut tüm altyapı (sokak aydınlatması, çöp toplama hizmetler gibi) hizmetlerinden faydalanmaktadır. Parselin güney cephesi Bodrum-Milas karayoluna cepheli, kuzey boş taşlık ve ormanlık arazi, batısı 2.el malzeme satışı yeri ve depo, doğusu ise karayoluna cepheli arazidir. Keşif tarihi itibariyle yapılan incelemelerde: konu parselin yol tarafının boş arazi olduğu, bu kısımda...