19 / 04 / 2024

bodrum turgutreis imar planı değişikliği

bodrum turgutreis imar planı değişikliği

Muğla Bodrum İlçesi, Turgutreis Beldesi, Peksimet Köyü, Kadıkalesi Mevkii, M18d3-N18c4 pafta, 1193 parselin deniz tarafında hazırlanan “iskele” amaçlı 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planları 25 Nisan'da askıya çıktı...

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

İmar affı beklentisi kaçak yapılaşmayı artırdı! Bodrum'da 989 kaçak yapı yıkıldı!

Yerel seçimler öncesi imar affı beklentisi nedeniyle Bodrum'da kaçak yapıların sayısı yükseldi ve bu zamana kadar toplamda 989 kaçak yapı yıkıldı.

Bodrum'da denizin ortasına dökülen betondan da 'imar barışı' çıktı!

Muğla Bodrum'da halk plajının ortasına beton dökerek platform ve iskele yapan turistik tesisin inşaatı tepkiler üzerine durdurulmuştu. Denizin içine dökülen beton için, imar barışından faydalanılarak yapı kayıt belgesi aldığı ortaya çıktı.

Anthaven Bodrum fiyat listesi Eylül 2022! 

Anthaven Bodrum projesi Akyarlar'a bağlı, Turgutreis-Ortakent arasında, Kos Adası'nın hemen karşısındaki Aspat Koyu'nda konumlaanıyor. Anthaven Bodrum fiyat listesi merak ediliyor. İşte Anthaven Bodrum fiyat listesi Eylül 2022!

Bodrum Belediyesi'nde imar usulsüzlüğü iddiası: Evraklar inceleniyor!

Çalışmalarına devam eden Muğla Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri tarafından Bodrum Belediyesi'nde inceleme başlattı.

Ahmet Aras: Bodrum'da kamu arazisi satışı durdurulmalı! 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Bitez Mahallesi'ndeki 30 dönüm büyüklüğe sahip Hazine'ye ait arazinin imar planının değiştirilmesine ilişkin açıklamalar yaptı ve duruma olan tepkisini dile getirdi.

Bodrum Turgutreis'te 19.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Bodrum 1. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Turgutreis Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 19 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Eczacıbaşı'ndan Cennet Koyu'ndaki binalara ilişkin imar açıklaması!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvuru yaptığı ve barıştan faydalandığı açıklanmıştı. Eczacıbaşı'ndan konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Eczacıbaşı Cennet Koyu'ndaki binaları için imar barışından yararlandı!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvurduğu ve imar barışından yararlandığı belirtildi.

Bodrum Eski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'dan imar açıklaması!

BodrumEski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum'un eski imar planlarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Bodrum'da 73 dönüm arazi yapılaşmaya mı açıldı?

Bodrum'da bulunan 73 dönüm arazi yapılaşmaya açıldı. Arazi için yapılan yeni imar planlarına yönelik itirazlar da reddedildi.

Burak Özçivit yeni villası için 25 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Kuruluş Osman dizisinde başrol oyuncusu olan, ayrıca reklam filmlerinde de sık sık boy gösteren Burak Özçivit, gayrimenkule olan yatırımlarına tam gaz devam ediyor. Ünlü oyuncu, Bodrum Turgutreis’te villa arayışına girdi. 

Bodrum Yalıkavak'taki arazinin imar planı değiştirildi!

Türkiye'de yer alan araziler bir bir özelleştiriliyor ve imara açılıyor. Sözcü'de yer alan habere göre; bugün, Bodrum Yalıkavak'ta yer alan büyüleyici bir manzarası bulunan arazinin de imara açıldığı belirtildi. 

bodrum turgutreis imar planı değişikliği Haberi

bodrum turgutreis imar planı değişikliği

Muğla Bodrum İlçesi, Turgutreis Beldesi, Peksimet Köyü, Kadıkalesi Mevkii, M18d3-N18c4 pafta, 1193 parselin deniz tarafında hazırlanan “iskele” amaçlı  1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.


25 Nisan 2014 tarihinde askıya çıkarılan Turgutreis Beldesi, Peksimet Köyü, Kadıkalesi Mevkii, M18d3-N18c4 pafta, 1193 parselin imar planları 26 Mayıs 2014'te askıdan inecek. 



Askı tutanağı için tıklayın 


1/1000'lik imar planı için tıklayın


1/5000'lik imar planı için tıklayın



Gülcihan...