29 / 03 / 2024

bodrum yalı villaları

bodrum yalı villaları

Gökşin Yatırım Bodrum Yalı Evleri 'nde fiyatlar 220 bin dolardan başlangıç gösteriyor, projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks konut tipleri bulunuyor...

The Most Bodrum Yalıkavak'ta yaşam 2024'te başlayacak! Yeni proje...

Uğur Şirketler Grubu'nun alt markalarından USG İnşaat'ın imzasıyla inşa edilen Bodrum Yalıkavak'taki lüks konut projesi 2024 yazında tamamlanacak. İşte projeye ilişkin detaylar..

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Bodrum'da villa ve konut talebi katlandı: Kiralık villa fiyatları 7 milyon TL'ye kadar yükseldi! 

Bodrum'da villaların kiraları 7 milyon TL'ye kadar yükseldi. Peki yükselişin sebepleri neler? 

Emlak Konut GYO Bodrum Yalıkavak'taki 2 arsayı 370.4 milyon TL'ye satın aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla ili, Bodrum ilçesi, Yalıkavak Mahallesi'nde yer alan 645 ada 33 parsel ile 645 ada 39 parsel numaralı taşınmazların satın alınmasına ilişkin protokol imzaladı. İşte ayrıntılar...

Akfen GYO'dan Bodrum'a yeni proje! Yalıkavak'ta villa yapılacak! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Yalıkavak'ta tüm ruhsat ve izinleri hazır olarak satın alınacak olan 22.197,30 metrekarelik arsada villa projesi geliştirecek. İşte ayrıntılar...

Ap Sea Gate Bodrum 10 soruda bütün detaylarıyla!

Şani İnşaat imzalı Ap Se Gate Bodrum projesinin tüm detayları belli oldu.  Peki, Ap Sea Gate Bodrum'da villaların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Ap Sea Gate Bodrum!

ID Bodrum Yalıları nerede? ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022 haberimizde yer alıyor. İşte ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. Peki, ID Bodrum Yalıları'nda hangi konut tipleri var? Satışa çıktı mı? Fiyatları ne kadar? İşte ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

Le Chic Bodrum'un değeri ne kadar?

Deniz GYO tarafından Le Chic Bodrum tatil villalarının ve Le Chic Bodrum Otel'in değerleme raporu yayınlandı.

Neva Yalıkavak satışa çıktı!

Neva Prestij tarafından Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçirilen Neva Yalıkavak projesinde satışlar başladı. Kısa zaman içerisinde teslimlerin yapılacak proje içerisinde 7 adet villa bulunuyor.

Bodrum Yalıkavak'taki arazinin imar planı değiştirildi!

Türkiye'de yer alan araziler bir bir özelleştiriliyor ve imara açılıyor. Sözcü'de yer alan habere göre; bugün, Bodrum Yalıkavak'ta yer alan büyüleyici bir manzarası bulunan arazinin de imara açıldığı belirtildi. 

Neva Yalıkavak önümüzdeki ay satışta! Yeni proje!

Neva Prestij tarafından Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçirilen Neva Yalıkavak projesinde satışlar önümüzdeki ay başlıyor. Proje içerisinde 8 adet villa bulunuyor.

bodrum yalı villaları Haberi

bodrum yalı villaları


Gökşin Yatırım Bodrum Yalı Evleri Gökşin Yatırım imzası ile inşa ediliyor. Satışların devam ettiği  projede 120 konut bulunuyor.


Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Gökşin Yatırım Bodrum Yalı Evleri 'nde; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks konut seçenekleri bulunuyor.


Gökşin Yatırım Bodrum Yalı Evleri fiyatları; 220 bin dolardan başlıyor, 450 bin dolara kadar yükseliyor.


Palmarina'ya 3 kilometre mesafede yükselen Gökşin Yatırım Bodrum Yalı Evleri 'nde yüzme havuzu, köy kahvesi özel plaj bulunuyor, proje denize sıfır konumda yükseliyor.


Telefon: 0532 488 91 22

Web adresi: http://www.goksinyatirim.com.tr/

Ceren...