23 / 04 / 2024

bodrum yeni otogar nerede

bodrum yeni otogar nerede

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum'a arsa bedeli 24 milyon 600 bin TL, otogar ihalesi 45 milyon 548 bin TL ve 4 milyon TL güneş enerji panelleri olmak üzere toplam 74 milyon TL yatırımla yeni ve modern otogar inşa ediyor.

Bodrum Türkbükü'ndeki zeytinlik alana 34.5 milyon TL'lik yeni otel geliyor!

Bodrum Türkbükü'nde yer alan zeytinlik alana 85 odalı yeni otel inşa edilecek. Hebil Bodrum ortaklığı imzası taşıyan otel  85 odalı otel 34 milyon 514 bin TL'ye mal olacak.

Bodrum The Bo Viera projesinin yeni etabı yüzde 25 peşin 12 ay vadeyle satışta!

Besa Holding tarafından Bodrum'un en güzel koyunda inşa edilen The Bo Viera projesinin yeni etabına özel yüzde 25 peşin 12 aya varan vadeyle satışa çıktı.

Bodrum'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Gün Turizm Otelcilik Bodrum'daki yeni otel yatırımı için start verdi. 420 milyon TL'ye mal olacak olan yeni yatırım 500 yatak kapasiteli...

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa ekliyor!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat şirketi Muğla'da Turizm Konaklama Tesisi Kapasite Artışı için ÇED'e başvurdu. Bu kapsamda Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa eklemeyi planlıyor.

Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı! Yeni proje!

Önderler İnşaat tarafından Bodrum'un yeni gözdesi Konacık'ta yükselen Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı. Peki Bodrum Dragon Konacık konut fiyatları ne kadar? İşte Bodrum Dragon Konacık ile ilgili ayrıntılar...

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi geliyor! 100 villa, 101 apart ve 83 suitlik yeni proje!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 568 milyon 831 bin 860 TL'ye mal olacak projede 100 villanın yanı sıra 101 apart ve 83 suitin yer alacağı otele de yer verildi.

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

Bodrum'a yeni yat limanı yapılıyor!

Kovid-19 salgınının turizmdeki genel olumsuz etkisine karşılık Bodrum'da son 1.5 senede birçok yeni otel hayata geçirildi. Yeni oteller şu anda da yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra konut üretimi de rekor seviyeye ulaştı. Kentte yeni bir yat limanı için de adımlar atıldı.

Beymen'den Bodrum'a 4 yeni mağaza!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beymen, tatilcilerin gözdesi Bodrum'da 4 yeni mağaza açacak.

Bodrum'da Kovid-19 hareketliliği! Otel açılışları hızlandı!

‘Güvenli tatil’ ile 2020 turizm sezonunda dünya turistlerinin uğrak merkezi olan Bodrum, yeni sezona da hızlı giriyor. Bodrum, dünya markaları arasında yerini güçlendirirken, salgın etkisiyle yaşam 12 aya çıkıyor.

Konya Akşehir Otogarı için geri sayım başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akşehir ilçesinde inşa edilen yeni otogarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni otogarın kısa süre içerisinde ilçe ve Konya halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

Bodrum otogarı bitti: Yerler için ihaleye çıkıldı!

Bodrum’a yapılan yatırımları açıklayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, "Bodrum’un 10 yıllardır bekleyen sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz. Bodrum otogarı bitti.  Yerlerin ihalesine çıkıldı. Oldukça yüksek bir müracaat var" dedi.

bodrum yeni otogar nerede Haberi

bodrum yeni otogar nerede

Muğla genelinde yatırımlarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İlçesi Torba Mahallesi 153 ada, 60 parselde yer alan 30 bin 759 metrekare arsa üzerine 45 milyon 548 bin lira (KDV dahil) yatırımla Bodrum İlçesi otogarı için yer teslimini yaptı.

Muğla Büyükşehri Belediyesi'nde yer alan habere göre, enerjisini çatısındaki güneş panellerinden elde etmesi planlanan yeni Bodrum Otogarı’nın inşaat alanı 17 bin 117 metrekare, şehirlerarası otobüs peron sayısı 21, minibüs peron sayısı 45, minibüs depo peron sayısı 10, açık otopark sayısı 157 araç, kapalı otoparkı 19 araç ve engelli otoparkı da 8 araç olarak tasarlandı. Muğla Menteşe’de inşaatı tamamlanan ve enerjisinin yüzde 80’ini çatısından elde eden Menteşe Şehirlerarası otogarındaki gibi Bodrum Otogarı’nın çatısı da tamamen güneş panellerinden meydana gelecek. Bodrum...