25 / 04 / 2024

boğazdaki yalı satışları

boğazdaki yalı satışları

Azerbaycan ve Avrupa'dan İstanbul'a gelen yabancılar, Boğaz'daki yalılara yoğun ilgi gösteriyorlar...

Emlak kriziyle boğuşan Çin'de konut satışlarının düşmesi bekleniyor!

Fitch Ratings, büyük bir emlak kriziyle boğuşan Çin'in konut piyasasında 2024'te yeni konut satışlarında yüzde 5 - yüzde 10'luk bir düşüş bekliyor. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

İstanbul Boğazı'nda yalı satan emlakçıya 36 milyon TL komisyon: 1 yalı satışı emlakçıyı zengin ediyor!

Emlakçılar, İstanbul Boğazı’nda yalı satışını yaptıklarında Adalar’dan 1 yalı dairesi, 11 milyon lira değerinde bir yat ve lüks bir otomobil alabiliyor. İşte ayrıntılar...

DAP Çeşme'de topraktan satışlar başladı! Yeni proje!

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde topraktan satışlar başladı.  DAP Çeşme'de hangi konut tipleri yer alıyor? DAP Çeşme projesi nerede? İşte DAP Çeşme projesi ile ilgili detaylar...

Yalı Saroz'da satışlar başladı! Yeni proje! 

Yalı Saroz projesinde villa satışları başladı. Projede teslimler Ağustos sonunda yapılacak. Peki Yalı Saroz projesindeki villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

New York Times'tan çarpıcı başlık: Türk yalı satışlarında patlama!

Türk Yalı satışlarında patlama yaşanıyor. Son 3 yılda satışlar yüzde 20- 25 oranında arttı. İşte ne çok tercih edilen bölgeler...

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

İstanbul Boğazı'nda yalı satışları hızlandı!

İstanbul Boğazı'nda pek çok yalı bulunuyor. Pandemiyle beraber satışa sunulan yalı sayısı arttı. İstanbul Boğaziçi şu an 60-62 yalı satışta. Boğaziçindeki yalıların fiyatları 10 milyon TL'den başlıyor...

Boğazda yalı arayışı hız kesmiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Yasemin Salih, bugünkü köşe yazısında pandemide boğazdaki yalı satışlarını kaleme aldı. 

Pandemide yalı satışları rekor kırdı!

Koronavirüs salgınında İstanbul'un sahilinde yer alan yalılar ilgi odağı olmaya devam etti. Pandeminin başından itibaren 35'in üzerinde yalı satıldı. 

Yalı satışlarında patlama!

Gayrimenkul gelirlerinde yaşanan TL'ye dönme şartı ve bu sene başında yürürlüğe alınan değerli konut vergisi, yalılarda kiralama ve satın almaları artırdı. Peki yalı fiyatları ne kadar?

Boğazda 60 yalı satışa çıkarıldı!

Türkiye'nin en prestijli ve pahalı bölgesi olarak da bilinen Boğaz hattında, 60 yalı satış masasında yeni sahibini bekliyor. 13 ile 440 milyon TL arasında değişen fiyatlarda satışa sunulan bu yalıların 37'si Anadolu, 23'ü Avrupa yakasında.

Bahçeli ev ve arazi satışları arttı!

Kamu bankalarının konut kredisindeki faiz oranlarını düşürmesinden sonra gayrimenkul satışları rekor seviyede arttı. İnşaatı devam eden sıfır dairelere de talepler artarken, kiralık daireler ise boş kaldı.

İstanbul Boğazı'ndaki 71 yalı satışa çıktı!

İstanbul Boğazı'nda bulunan tarihi 71 yalı satılmayı bekliyor. Boğaz'ın en pahalı yalısı 19 odalı 530 milyon TL ile Bebek'tekş yalı oldu.

boğazdaki yalı satışları Haberi

boğazdaki yalı satışları


ORTADOĞU, Azerbaycan ve Avrupa'dan İstanbul'a gelen yabancılar, Boğaz'daki yalılara yoğun ilgi gösteriyorlar. Space Gayrimenkul Kurucu Ortağı Filiz Çakmur, yabancıların çoğunlukla şirket merkezi ve otel yatırımı için yalıları tercih ettiğini söyledi. Boğaz'da toplam 366 adet birinci ve ikinci derece tarihi eser niteliği taşıyan yalı olduğunu ifade eden Çakmur, tarihi niteliği olmayanlar da dahil edildiğinde Boğaz'm iki yakasında toplam 600 yalı bulunduğunu belirtti. 


Filiz Çakmur "Bugün itibariyle bir sayı vermek gerekirse portföyümüzde şu an fiyatı 7 milyon dolardan başlayıp, 100 milyon Euro'ya kadar çıkan 12 adet yalı mevcut" diye konuştu. Yalıların satılmasmdaki en önemli etkenin miras olduğunu dile getiren Filiz Çakmur, ihtiyaç nedeni ile satılık olan yalı adedinin ise toplam arz içinde oldukça sınırlı olduğunu ifade etti. 


Star...