28 / 03 / 2024

boğaziçi köprüsünün onarımı ne zaman

boğaziçi köprüsünün onarımı ne zaman

Her gün on binlerce kişinin saatlerini tükettiği İstanbul trafiğini tamir çalışmalarının da kabusa çevirmemesi için Boğaziçi Köprüsü’ nün 40 yıllık büyük bakımının gece yapılacağı bildirildi...

Boğaziçi Köprüsü'nün adı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü oldu!

Başbakan Yıldırım, " Vatandaşlarımızın şehit edildiği Boğaziçi Köprüsü'nün adının '15 Temmuz Şehitler Köprüsü' olarak değiştirilmesine karar verilmiştir." dedi.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün özellikleri!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 1988'den bu yana İstanbul'un iki yakasını bir araya getiriyor. Temeli 29 Mayıs 1985'te atılan ve öngörülenden 192 gün önce tamamlanan köprü, Boğaziçi Köprüsü ile iki kıtanın birleştirilmesi sürecine önemli katkı sağladı

Körfez Geçiş Köprüsü’nün son tabliyesini Cumhurbaşkanı yerleştirecek!

Körfez Geçiş Köprüsü, Türkiye ekonomisine itici güç olacak. Köprünün kritik önem taşıdığı Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nun 27 milyar liralık bir ekonomik faaliyeti tetiklemesi bekleniyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün belgeseli çekilecek!

Önümüzdeki ay sonunda ulaşıma açılması beklenen İzmit Körfez Geçiş köprüsü'nde 113 tabliyeden 91'i yerleştirildi.Öte yandan drone'larla yapım aşamaları görüntülenen projenin, tamamlanmasının ardından belgesel hazırlanacağı öğrenildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün 275 metresi tamam!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın 2016 yılının Mayıs ayı içinde ulaşıma açılacağını açıkladığı İzmit Körfez Geçiş köprüsünde tabliyeler birbiri ardına döşeniyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün ilk tabliyesi 15 Ocak'ta yerleştirilecek!

Dünyanın en büyük asma köprüleri arasında 4'üncü olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nün ilk tabliyesi 15 Ocak'ta yerleştirilecek. Toplam 87 tabliyenin yerleştirileceği köprüde işlemlerin şubat sonunda tamamlanarak trafiğe açılması bekleniyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde sona yaklaşıldı!

Körfez Geçiş Köprüsü'nün inşaatında sona yaklaşılırken, İstanbul'dan İzmir'e daha erken gitmek isteyenlerin ödeyeceği ücrette belli oldu.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ne zaman açılacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’in 2016 yılının Mart ayında, yaklaşık 5 ay sonra açılacağı bilgisini verdiği GEBZE-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ne son 5 ay!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin'in 2016 yılının Mart ayında açılacağı bilgisini verdiği Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün yüzde 50'si tamam!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’in 2016 yılının Mart ayında, yaklaşık 5 ay sonra açılacağı bilgisini verdiği GEBZE-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü incelendi!

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ile Sağlık Bakanı, İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nün 252 metre yüksekliğindeki kulesine çıkarak incelemelerde bulundu.

İşte Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün son hali!

Boğaz’ın Tarihi Yarımada üzerinden çekilen fotoğrafında, Boğaziçi Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve henüz tabliyeleri yerleştirilmekte olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü bir gerdanlık gibi öne çıkıyor.

Körfez Geçiş Köprüsü, Yalova'ya yatırımcı çekiyor!

Körfez Geçiş Köprüsü’nün yanı sıra deniz yolu ulaşımına yeni noktaların eklenmesi gibi yeni yatırımlarla İstanbul ve İzmir’in en yakın hinterlandı olması bekleniyor. Son dönemde ise yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi konumunda…

boğaziçi köprüsünün onarımı ne zaman Haberi

boğaziçi köprüsünün onarımı ne zaman


İSTANBUL TRAFİĞİNİ ARTIRACAK TAMİR İÇİN MÜJDELİ HABER


İstanbul'daki yol çilesini katmerleyen bakım çalışmaları trafiğin en az seyrettiği gece saatlerine alınacak. Kentin tamir programı için yeni stratejiler üzerinde durduklarını söyleyen Karayolları 1. Bölge Müdürü İsmail Kartal, İstanbullu uyurken kendilerinin çalışacağını açıkladı. İstanbul’un gözünü korkutan Boğaziçi Köprüsü’ndeki 560 gün sürecek çalışmaların büyük çoğunluğunun gece yapılacağını söyleyen 1. Bölge Müdürü Kartal “Boğaziçi Köprüsü’ne ilişkin deprem çalışmaları tamamlanmıştır. Bundan sonraki bakım halatlar ve köprünün diğer yapılarıyla ilgili olacak” dedi.


Şeritlerden biri kapanacak


Vatandaşlarda ve basında yer alan çalışmalar sırasında Köprü’nün tamamen kapalı olacağı iddialarının doğru olmadığını vurgulayan Kartal “Çalışmalarımız vatandaşları mağdur etmeyecek. Gece ağırlıklı çalışmalar yapacağız. Halat değişikliği yapıldığında ise şeritlerden sadece bir tanesi kapatılacak. Bu bakım 40 yıllık bir bakım ama ‘Yaptık 40 yıl daha...