19 / 04 / 2024

bolu çimento grup şirketleri bilgileri

bolu çimento grup şirketleri bilgileri

Bolu Çimento Sanayii AŞ, grup şirketleri hakkındaki bilgilerini yayınladı. Buna göre Oyak Beton, Oyak Enerji, Omsan Denizcilik, Havacılık ve Lojistik şirketlerinin bilgileri aşağıdaki gibidir...

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaatı başlıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Hekimoğlu Grup İnşaat A.Ş. ve Hime İnşaat A.Ş. ortak girişimi arasında sözleşme imzalandı.

Sarot Grup'a 1 yıllık kesin mühlet verildi!

Bolu Mudurnu’da hayata geçirdiği şato tipi villaları ile gündeme gelen Sarot Grup, mahkemeye yaptığı konkordato başvurusunda bu defa olumlu sonuç aldı. Gruba bağlı olan üç şirket için de 1 yıllık kesin mühlet kararı verildi.

OYAK’ın 5 çimento şirketi birleşti!

OYAK, üyelerine sürdürülebilir yüksek nema sağlama hedefiyle halka açık 5 şirketi; Adana Çimento, Bolu Çimento, Aslan Çimento, Ünye Çimento ve Mardin Çimento’yu, “OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.” adı altında bir araya getirdi.

Çimento sektörü TÜFE +1 zam oranında uzlaştı!

ÇEİS ile Türkiye Çimse-İş Sendikası arasında imzalanan yeni dönem grup toplu iş sözleşmesine göre, çimento sektörü çalışanlarına ilk sene TÜFE +1, ikinci sene ise TÜFE oranında zam yapılacak

OYAK'ın çimento şirketleri birleşiyor!

OYAK'ın halka açık beş çimento şirketi birleşmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşecek...

Tamer Saka, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Başkanı oldu!

TÇMB Yönetim Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini üstlenmesi nedeniyle Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan ayrılan Nihat Özdemir’in yerine, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı Tamer Saka’yı görevlendirdi...

Tamer Saka Sabancı Holding Çimento Grup Başkanlığı'na atandı!

Dr Tamer Saka, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanlığına atandı. Tamer Saka, 2 Nisan itibarıyla yeni görevine başlıyor.

Çimento sektörüne yüzde 13,80 zam!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile muhatap işçi sendikası Türkiye Çimse-İş Sendikası arasında yeni dönem grup toplu iş sözleşmesi imzalandı. 

Bolu Çimento 40 milyon TL net kar açıkladı!

Bolu Çimento, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde yıllık bazda yüzde 30 artışla 40 milyon TL net kâr açıkladı. Mehmet Akif Daşıran, "Bolu Çimento için 8 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' öngörüyoruz" dedi.

GYO ve çimentoda potansiyel var mı?

Önceki hafta 110.000’leri gören BİST, geçen hafta 106.000’lere geriledi. Bu düşüşün düzeltme hareketi olarak sınırlı kalması bekleniyor. Bu süreçte konut ile çimento hisselerindeki görünümü analiz ettik. Önerilerde Akçansa ve Bolu Çimento ile Halk GYO ve Torunlar GYO öne çıkıyor.

Bolu Çimento orta vadeli yatırımlar için öneriliyor!

FED'in faiz artırım beklentilerinin ötelenmesi, yurtiçinde olumlu makro veriler, Eylül ayı genelinde TL cinsinden varlıklarda pozitif etki yaratacak.

BMS Group'tan Bolu Gölyüzü'ne yeni proje!

Bolu Mermer’in sahibi Murat Demir bu sektörde gösterdiği başarıyı kurduğu BMS Group markasıyla inşaat sektöründe de gösteriyor. Grup Gölyüzü Mahallesi'nde yeni projeye başlayacak.

Sanayi ve çimento Sabancı Holding'te birleşti!

Sabancı Holding dünden geçerli olmak üzere Sanayi Grup Başkanlığı ve Çimento Grup Başkanlığı organizasyonlarını, Sanayi Grup Başkanlığı bünyesinde birleştirme kararı aldı.

bolu çimento grup şirketleri bilgileri Haberi

bolu çimento grup şirketleri bilgileri


Bolu Çimento'dan yapılan açıklama şöyle:


OYAK BETON SAN. VE TIC. A.S. HAZIR BETON URETIMI VE SATISI 102,148,00024,500,000TL 23,98 ISTIRAK OYAK BIRLESIK ENERJI A.S. ENERJI PIYASASI DUZENLEME KURUMU DUZENLEMELERI VE ILGILI DIGER MEVZUAT HUKUMLERI CERCEVESINDE FAALIYET GOSTEREN SIRKETLER DE DAHIL OLMAK UZERE. SERMAYE SIRKETLERI KURMAK VE/VEYA KURULMUS OLAN SERMAYE SIRKETLERINE ISTIRAK ETMEK 790,979,8211,00 TL 0 ISTIRAK OMSAN DENIZCILIK A.S DENIZCILIK VE DENIZCILIK ILE ILGILI KONULARDA FAALIYET GOSTERMEK 12,200,000 40,00 TL 0 ISTIRAK OMSAN HAVACILIK A.S. HAVACILIK VE HAVACILIK ILE ILGILI KONULARDA FAALIYET GOSTERMEK 17,000,000 8,50 TL 0,00 ISTIRAK OMSAN LOJISTIK A.S. LOJISTIK HIZMET. YURTICI VE YURTDISI KARA.HAVA.DEMIRYOLU VE DENIZ TASIMACILIGI 152,000,00024,77 TL 0,00...