20 / 04 / 2024

Bolu TOBB Lisesi

Bolu TOBB Lisesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından İlimizde yapımı devam eden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin geçici kabul işlem süreci başladı.

TOBB Iğdır Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Melekli Beldesi'nde yaptırılan TOBB Iğdır Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi temel atma törenine katıldı.

Isparta TOBB Mesleki ve Teknik Lisesi'nin arsa sorunu çözülüyor!

Isparta'daki Gül Küçük Sanayi Sitesinde bulunan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için Atölye yapılması konusundaki en büyük engel olan arsa sorunu çözülüyor.

Bolu TOBB Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin inşaatı tamam!

Bolu TOBB Kız Teknik ve Meslek Lisesi olarak karara bağlanan 24 derslikli okulun yapımı tamamlandı. Zübeyde Hanım Kız Mesleki ve Teknik Lisesi'nin, önümüzdeki eğitim ve öğretim yılından itibaren yeni okula taşınması protesto edildi.

Isparta Itso Ekonomi Kampüsü ve TOBB Mesleki Lisesi'nin açılış töreni yapıldı!

TOBB'un ekonomik desteği ile yapılan TOBB Mesleki ve Teknik Lisesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Isparta'nın her şeyin en güzelini hak ettiğini, Isparta'nın Türkiye'nin en yaşanabilir şehri olarak gösterildiğini belirtti.

Bolu'da Özel İdare İmam Hatip Lisesi yapacak!

Bolu İl Genel Meclisi, Yaşar Yüceer Başkanlığında Şubat Ayı toplantılarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Dün gerçekleşen oturumda görüşülen Yeniçağa'da İmam Hatip lisesi yaptırma işi karara bağlandı.

Bolu TOBB Lisesi'nde sona yaklaşıldı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından İlimizde yapımı devam eden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin geçici kabul işlem süreci başladı.

TOBB Aksaray Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'ndeki TOBB Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temel atma törenine katıldı.

TOBB Muğla'da okul inşa edecek!

TOBB tarafından Muğla'da fen lisesi yaptırılacak. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki protokol imza töreninde konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, eğitime yapılan yatırımdan kesinlikle zarar edilmeyeceğini söyledi.

Çorum TOBB Lisesi Eylül'de açılacak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) inşa edilen Endüstri Meslek Lisesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren eğitim faaliyetlerine başlayacak.

Karabük TOBB Endüstri Meslek Lisesi'nin inşaatı devam ediyor!

TOBB tarafından Karabük OSB alanına yapılacak olan Endüstri Meslek Lisesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve eski TSO Başkanı Sedat Namal olmak üzere herkese teşekkürlerini iletti

Yalova TOBB Kız Meslek Lisesi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlı tarafından bizzat söz verilen TOBB Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin inşasına başlandı.

Bülent Koşmaz Fen Lisesi'nin temeli 24 Kasım'da atılıyor!

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Coşkun, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde TOBB Manisa Bülent Koşmaz Fen Lisesi'nin temelini törenle atacaklarını dile getirdi...

TOBB Adıyaman'a Anadolu Lisesi ve 200 kişilik yurt yapıyor!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Adıyaman’a 16 derslikli Anadolu Lisesi, 200 kişilik yurt ve kapalı spor salonu yapıyor. Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın Güneyi’nde yapılacak olan binaların temeli düzenlenen tören ile atıldı...

Bolu TOBB Lisesi Haberi

Bolu TOBB Lisesi

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bilindiği gibi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Bolu Valiliği ve Odamız arasında imzalanan protokol kapsamında TOBB tarafından İlimize yaptırılmakta olan 24 derslikli TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli öğrenci pansiyonunun yapımına geçtiğimiz yıl Aralık ayında başlanmış; bir yıllık bir yapım süresi öngörülmüştü. Aradan geçen bir yıllık süreçte yüklenici kuruluş DAB Mühendislik Hizmetleri Mimarlık İnşaat Ltd.Şti. tarafından okul ve bağlantılı binaların yapım çalışmaları yerine getirildi. TOBB’nin ilgili inşaat komisyonu yetkilileri tarafından okulun geçici kabul işlemleri başlatılarak okulda incelemeler yapıldı. Geçici kabulün yapılabilmesi için tamamlanması gereken eksiklikler belirlendi. Bir aylık süre zarfında bu eksiklikler yüklenici kuruluş tarafından tamamlanacak. Devamında ise bina...