20 / 04 / 2024

Bonito Yat İşletmeciliği Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres

Bonito Yat İşletmeciliği Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres

Bonito Yat İşletmeciliği Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Tuzla'da 9 milyon TL sermaye bedeli ile Ziyaeddin Bayraktar tarafından açıldı.

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Solarhybrıd Yat İşletmeciliği Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Solarhybrıd Yat İşletmeciliği Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Selçuk Karabeyoğlu tarafından kuruldu.

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Burak Binboğa tarafından kuruldu.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Horizon Yat İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Horizon Yat İşletmeciliği Anonim Şirketi Beşiktaş’ta İbrahim Ömer tarafından kuruldu.

Skopea Turizm Yatırım Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Skopea Turizm Yatırım Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Haldun Simavi, Esfender Korkmaz ve Çiğdem Simavi ortaklığında kuruldu.

Mebtur Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mebtur Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Aydıner Ateş, Bosfora Partners Gayrimenkul Yat. Yön. Ltd. Şti. ve Merent Otomotiv Gayrimenkul Kir. ve Yat A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli iel Şeyh Şamil Çağlar, Nevhan Gündüz ve Mehmet Hazım Giray tarafından kuruldu.

Pupa Tekne Gemi Acenteliği Ve Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pupa Tekne Gemi Acenteliği Ve Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Koç ve Selçuk Koç ortaklığında kuruldu.

Yemeniciler Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yemeniciler Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Parlar tarafından kuruldu.

Bonito Yat İşletmeciliği Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres Haberi

Bonito Yat İşletmeciliği Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres

Bonito Yat İşletmeciliği Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Tuzla'da 9 milyon TL sermaye bedeli ile Ziyaeddin Bayraktar tarafından açıldı.

Bonito Yat İşletmeciliği Anonim Şirketi İstanbul Şubesi konusu:
Her türlü gemi, yat ve diğer deniz araçlarının alım-satımı, işletilmesi, kiralanması, kiraya verilmesi, ithali, ihracı ve ticareti ile bunların araç gereç ekipman ve yedek parçalarının üretimi, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak, denizcilik sektörüyle ilgili her türlü makine, cihaz, ekipman, yedek parça ve malzemenin alım-satımı, kiralanması, kiraya verilmesi, ithalatı, ihracatı, distribütörlüğü, acente ve temsilciliği ile her türlü ticaretini yapmak...

Adres: Evliya Çelebi Mah.Tersaneler Cad. No:50...