29 / 03 / 2024

bora özerman

bora özerman

Türkiye'de ‘evlenmek en çok önem verilen konuların başında geliyor. İnsanlar günümüzde yüksek nitelikli sosyal donatılara sahip projeleri tercih ediyor. Bu eğilim nedeniyle son yıllarda birbiriyle yarışan projeler geliştiriliyor.

Bora Deniz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bora Deniz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Deniz tarafından kuruldu.

Bora Çermikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Mali İşler Grup Başkanı (CFO) Bora Çermikli kimdir? Kaç yaşında? Bora Çermikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Bora Çermikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Erkan Bora Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Bora Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Bora tarafından kuruldu.

Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Bora Yalınay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bora Yalınay'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bora Yalınay'ın hayatına dair merak edilenler.

Arnica Su Filtreli Elektrikli Süpürge en ucuz fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Bora ET11133 Su Filtreli Süpürge, su filtreli yapısı, 2400 watt motor gücü ve farklı zeminler için özel süpürge uçlarıyla üstün temizlik performansı ortaya koyuyor.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Arnica Su Filtreli Elektirikli Süpürge 3.999 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürgesini yenilemek isteyenler için Arnica,yüksek emiş gücüne sahip teknolojisini tüketicisiyle buluşturuyor. Bakterilerin çoğunluğunu yok eden teknolojisi sayesinde Arnica bora su filtreli elektrikli süpürge çokça tercih ediliyor. 

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Par, Bora Par ve Tolga Çom ortaklığında kuruldu.

Ortaköy Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Ortaköy Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Bora Ercantürk tarafından kuruldu.

Sefaköy Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Sefaköy Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Bora Ercantürk tarafından kuruldu.

Çakmaklı Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Çakmaklı Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Bora Ercantürk tarafından kuruldu.

Güneybatı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneybatı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Bora Karabulut tarafından kuruldu.

bora özerman Haberi

bora özerman

Gayrimenkul sektöründe son yıllarda birbiri ardına markalı yeni projeler sunuluyor. Bu projeler değişen tüketici talepleri doğrultusunda deyim yerindeyse birbirleriyle yarışıyor. Bu yarışta tüketici beklentilerini iyi tespit edip doğru fiyatı verenler ipi göğüslüyor. Bir gayrimenkul projesinin başarılı olmasının sırrı, rakiplerine göre farklılaşmasında ve tüketici taleplerini iyi gözlemlenmesinde yatıyor.


TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, rekabetin giderek yoğunlaştığı günümüzde doğru ürünü doğru fiyatla tüketicilere sunabilen yatırımcıların başarılı olduğunu söylüyor. Gayrimenkul sektörünün gelişmesinin ve proje sayısının artmasının tüketicilerin daha da bilinçlenmesini sağladığına dikkat çeken Maya, “Tüketiciler tam olarak ne istediklerini biliyor. Proje seçerken eş değer projeleri birbirleriyle kıyaslayıp ona göre fiyat-kalite standardına bakarak karar veriyor. Örneğin son yıllarda kimse kullanmadığı detayların yer aldığı sosyal tesisler, maliyeti artıracak detaylar istemiyor” diyor.


2015’İN RAKAMLARI...