29 / 03 / 2024

Borka Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Borka Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Borka Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Ulusoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Nisan 2014 tarihinde Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1993 Sokak'ta kuruldu.

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sevi tarafından kuruldu.

Volmaksan Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volmaksan Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Özdemir tarafından kuruldu.

Taşgınlar İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşgınlar İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Taşğın tarafından kuruldu.

Özdemir Taahhüt İnşaat Gemi Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Taahhüt İnşaat Gemi Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Özdemir ve Yusuf Özdemir ortaklığında kuruldu.

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Piroğlu tarafından kuruldu.

Tasarım Şehri Ahşap Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasarım Şehri Ahşap Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sonkaynar tarafından kuruldu.

Epsilon Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epsilon Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Ergüner tarafından kuruldu.

Erc Bakır Hurda Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erc Bakır Hurda Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercüment Karagüney tarafından kuruldu.

Yucak Yapı İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yucak Yapı İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hulusi Mert Yucak tarafından kuruldu.

Rayana İnşaat Malzemeleri Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rayana İnşaat Malzemeleri Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Şimşir tarafından kuruldu.

Lacassa 1 İnşaat Hırdavat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Lacassa 1 İnşaat Hırdavat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Özkan tarafından kuruldu.

Levent İskele Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levent İskele Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmetullah Levent tarafından kuruldu.

Borka Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Borka Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Borka Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Ulusoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu. 


Borka Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Borka Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1993 Sokak,...