11 / 05 / 2024

bornova karayolları ihale

bornova karayolları ihale

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın satışa çıkardığı Bornova'daki 27 bin 399 metrekare büyüklüğündeki yola cepheli arsanın sahibi Sancak ailesi oldu. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Bir ağaç bile kesmeyeceğiz" dedi...

Karayolları, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Karayolları o ilde arazi satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Merkez'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ile ilgili detaylar...

Karayolları, Ankara'da konut imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Karayolları Genel Müdürlüğü arsa satıyor! İmarlı arsa almak isteyenler dikkat! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Kırıkkale Merkez'de yer alan konut alanı-ticaret alanı ve park alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek!

Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bornova Karaçam Köyü’nde çocuk köyü hayata geçirecek. Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek.

Bornova Belediyesi'nden 16.6 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Bornova Belediyesi, 7 mahallesindeki 8 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 18 Ekim'de gerçekleşecek..

Bornova Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Ümit Mahallesi'ndeki idare binası ve benzin istasyonunu ihale ile satıyor. İhale 27 Eylül'de yapılacak..

Bornova Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Bornova İlçesi'ndeki 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 5 Temmuz'da gerçekleşecek...

İzmir Bornova'da 11 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü 3 mahallesindeki 3 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor, 1 gayrimenkulü ise kiralıyor. İhale 15 Mayıs'ta yapılacak..

Bornova Belediyesi'nden 12 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından 4 ayrı mahallede bulunan 4 arsa ihale ile satışa sunuluyor...

Bornova'da 3.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Kemalpaşa'daki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 18 Temmuz'da gerçekleşecek..

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden 5.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, 3 taşınmazını ihale usulü ile satışa sunuyor..

Bornova'da 16.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bornova Belediyesi, Pınarbaşı'nda yer alan İdare Binası ve Benzin İstasyonunu satıyor. Gayrimenkul için ihale 7 Haziran'da yapılacak..

bornova karayolları ihale Haberi

bornova karayolları ihale
10 firmanın yarıştığı ihalede 76 milyon 300 bin lira ile en yüksek teklifi veren Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Bir ağaç bile kesmeyeceğiz" dedi. Karayolları 24. Şube Müdürlüğü sahası olarak bilinen 27 bin 399 metrekarelik arsa için nihai pazarlık görüşmeleri dün akşam Ankara'da yapıldı. İhaleye, Mehmet Gökdemir, İzmir Ortak Girişim Grubu, Gergül Yapı, Mistral Yapı, Kavuklar, Seza İnşaat, Özser, Femteks, Armesa-Murat Akdemir ile Liva İç ve Dış Ticaret olmak üzere 10 firma katıldı. İhaleyi, Sancak ailesinin sahibi olduğu Liva İç ve Dış Ticaret kazandı. Daha çok AVM tartışmalarıyla gündeme gelen Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü'nün Bornova Ağaçlıyol'daki 54 bin metrekarelik arsası için ihale ise gelecek hafta yapılacak. Folkart YapıYönetim Kurulu Başkam Mesut Sancak, "İzmir'e yaraşır bir projeyi hayata...