19 / 04 / 2024

borsa bu hafta ne olacak

borsa bu hafta ne olacak

Türkiye Gazetesi yazarlarından Ömer Faruk Bingöl; geçen hafta yaşanan ve finans piyasalarını yakından ilgilendiren önemli konuları hatırlatarak, yeni haftada borsa ve altınla ilgili tavsiyelerini aktardı.

Bu hisselere yatırım yapanlar dikkat! İşte borsada bu hafta yatırımcısını üzen 10 hisse!

Seçimlere üç hafta kala yatırımcılar, yatırım enstrümanlarıyla ilgili araştırmalar yaparken Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta yatırımcısını en çok üzen 10 hisseyi açıkladı. 

Bu hafta yatırımcısını en çok üzen 10 hisse!

Borsada sert rüzgarlar eserken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta yatırımcısını en çok üzen hisseleri paylaştı. İşte en çok düşen 10 hisse...

Dolar mı, altın mı, borsa mı? Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış! 

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor. Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış...

Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? En çok kazandıran şirket Vestel Elektronik!

Borsa İstanbul bu hafta rekor seviyeyi görürken, en fazla primlenen kağıt yüzde 34,4 ile Vestel Elektronik olduğu açıklandı. 

Bu hafta hangi yatırım araçları kazandırdı? En çok prim yapan hisse belli oldu!  

Bu hafta yatırım araçlarından borsa ve dolar kazandırdığı kaydedildi. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı ortalama olarak yüzde 0,13 kazançla kapattı. BIST 100 endeksine dahil hisse senetleri arasında bu hafta en çok yükselen yüzde 27,91 ile Tatlıpınar Enerji Üretim olduğu belirtildi.

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor ve araştırıyor? Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı altın mı, dolar mı, borsa mı? 

Bu hafta en çok borsa yatırımcıları kazandı!

Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bu hafta en çok borsa yatırımcılarının kazandığını söyledi.

Yatırımcılar dikkat! Altın, dolar ve borsa... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları yoğun bir haftayı geride bıraktı. Peki piyasaların oldukça hareketli geçtiği bu haftada hangi yatırım aracı yatırımcısına kazandırdı? İşte bu hafta yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı...

Bu hafta altın kazandırdı, borsa kaybettirdi

Bu hafta artan jeopolitik riskler piyasaları çok fazla etkilerken geçen hafta olduğu gibi bu hafta da güvenli liman olarak altın görüldü ve altın yatırımcısına kazandırırken, borsa ise kaybettirdi. İşte ayrıntılar...

Altın, dolar, borsa ve euro... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırımcılar hemen baksın!

Bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığı merak ediliyor. Altın, dolar, borsa ve euro yatırımcıları gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor. Peki Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırımcılar hemen baksın!

Borsada bu hafta en fazla hangi şirket kazandırdı? Borsa İstanbul yüzde kaç değerlendi?

Borsa İstanbul bu hafta yüzde 3,68 oranında primlendi. Öte yandan, 25 – 29 Eylül tarihlerinde değeri en çok artan şirket yüzde 26,14 oranıyla Eczacıbaşı Yatırım oldu.

Bu hafta hangi şirketler halka arz olacak? İşte 6-8 Eylül tarihlerindeki halka arz talep toplama saatleri ve listesi...

Bu hafta halka arz olacak şirketler kesinleşti. Borsa İstanbul'da işlem görmek için müracaatlarını daha önce yapan Gıpta Ofis ve Tarkim Bitki, SPK onayını alarak halka arz sürecine katılmaya hak kazandı. İşte yeni halka arz olacak hisseler...

Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, borsa en çok hangisi kazandırdı?

Yatırım yapanlar bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandığını merak ediyor. Peki, bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, borsa ne çok hangisi kazandırdı? İşte detaylar...

borsa bu hafta ne olacak Haberi

borsa bu hafta ne olacak

Geçen hafta finans piyasaları için önemli olan haber akışları yaşandı. Türkiye Gazetesi'nden Ömer Faruk Bingöl yeni haftada borsa ve altın ile ilgili tavsiyelerde bulundu.

Memurlarnet'te yer alan habere göre; yüzbinlerce vatandaşı yakından ilgilendirecek olan borsa ve altın ile ilgili Ömer Faruk Bingöl'ün tavsiyeleri:

- Rusya ve Ukrayna arasındaki gerginlik devam ediyor. Olaya ABD'nin de dahil olması gerilimi tırmandırıyor. Bu konudaki belirsizlikler, küresel piyasaların karşısında jeopolitik risk unsuru olarak duruyor. Petrol fiyatları bu etkiyle geçen hafta 90 dolara çıktı.

- ABD Merkez Bankasının merakla beklenen ocak ayı faiz toplantısı yapıldı. FED Başkanı Powell 26 Ocak'taki toplantının ardından yaptığı açıklamada; varlık alımlarının mart başlarında sona erdirileceği, faiz artırımlarına 16 Mart'ta yapılacak toplantıda başlanacağı, daha sonra da FED'in bilançosunun küçültülmesinin gerçekleşeceği mesajlarını verdi. FED'in açıklamasının...