19 / 04 / 2024

BORSA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı

BORSA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı

BORSA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Himmet Karadağ Para Dergi'nde yaptığı açıklamada cazip bir yatırım vaat eden, evladiyelik, yatırımcının uzun yıllar elinde tutmak isteyeceği bir yatırım imkanı dizayn ediyoruz dedi. 

Borsada bu hafta en fazla hangi şirket kazandırdı? Borsa İstanbul yüzde kaç değerlendi?

Borsa İstanbul bu hafta yüzde 3,68 oranında primlendi. Öte yandan, 25 – 29 Eylül tarihlerinde değeri en çok artan şirket yüzde 26,14 oranıyla Eczacıbaşı Yatırım oldu.

Borsa İstanbul yükselişini üst üste 5. haftaya taşıdı! Borsada beklenen rakamlar tek tek açıklandı! 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, artış eğilimini üst üste 5. haftaya taşırken, analistler, genel seçimlerin ikinci turu sonrasında endeksin yaklaşık yüzde 46 yükseldiğinie ve yatırımcıların temkinli hareket etmesinin yararlı olduğuna dikkat çekti.

Borsa İstanbul yükselişle açıldı!

Yatırımcıların gündemindeki yerini koruyan Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yeni güne yüzde 0,15 yükseliş göstererek 5.437,14 puandan başladı.

Borsa İstanbul yüzde 105 ile dünyada en fazla kazandıran borsa oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliğince hazırlanan “Türkiye Sermaye Piyasası 2022” raporuna göre, Borsa İstanbul, 2022’de dünyadaki organize borsalar arasında, dolar bazında yüzde 105 ile en fazla kazandıran borsa oldu.

Borsa İstanbul yükselecek mi? Yatırımcılar o rakamlar tek tek açıklandı! 

Borsa İstanbul'daki son durum ve yükseliş olup olmayacağı merak ediliyor. Peki Borsa İstanbul yükselecek mi?

Sosyal medyada borsa şikayetleriyle yıkılıyor! İşte borsa yatırımcısının talepleri!

Borsada yaşananlarla ilgili sosyal medya adeta yıkılıyor. Son olarak 1999 yılında yaşanan Gölcük merkezli büyük Marmara depreminin ardından kapanan Borsa İstanbul’da, 24 yıl sonra yeniden işlemler durdurulurken, yatırımcıdan 10 milyar TL’lik yeni kaynak sağlayacağı iddiasıyla beş talep geldi.

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Dursun tarafından kuruldu. 

Borsa İstanbul yüksekten uçuyor! Bir rekor daha

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,80 kazançla 4.962,48 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını yaparken, gördüğü en yüksek seviye rekorunu 4.988,20 puana çıkardı. İşte tüm detaylar...

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Onur Yönetim Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Onur Yönetim Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 205 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Karaköy tarafından açıldı.

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Demir tarafından kuruldu.

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Kemal    Er tarafından kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

BORSA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Haberi

BORSA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı

Para Dergisi yazarlarından İdil Taraklı BORSA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Himmet Karadağ ile söyleşi gerçekleştirdi. Himmet Karadağ Türkiye sermaye piyasalarının pozitif olduğunu söyledi. Karadağ Borsa İstanbul'un 2018'de halka arz edileceğini ifade etti.

BORSA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Himmet Karadağ, gayrimenkul sertifikalarının teminat ve sermaye olarak da kabul edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ile çalıştıklarını söyledi. Vergi istisnası tanınması içinde girişimleri olduğunu belirten Karadağ, ihraç edilen gayrimenkul sertifikasının satıldıktan sonra ikinci el piyasada fiyatının neden düştüğünü araştırdıklarını ve gerekli düzenlemeler için çalıştıklarını açıkladı. 

Endeksten iki sıfır atılması çok gündemde. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?


Piyasada bu kapsamda uluslararası popüler endeksler binli rakamlarla ifade ediliyor. İki sıfır...