26 / 04 / 2024

Bosch fırın fiyatları

Bosch fırın fiyatları

Mutfaktaki en büyük yardımcılarımızdan biri olan fırınlar; mükemmel yemekler, kekler, börekler yapmamızı sağlıyor. Bosch Ankastre Fırınlar sayesinde yemek yapmak artık bir zevk haline geliyor. Peki, Bosch Ankastre Fırın fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

Bu ilde kiralık sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye düştü! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz aylarda peş peşe artan kira fiyatlarının gerilemeye başladığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre bir ilde sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye kadar indi.

 Simfer Midi Fırın kaç TL? en uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Gelişmiş fonksiyonları ile Simfer midi fırın leziz tariflerinizin istenilen kıvamda pişmesini sağlıyor.  Peki Simfer Midi Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Millet olarak misafir ağırlamak en memnun şekilde yolculamak herkesin isteğidir. Kültürümüze en uygun ağız tadını sunan Kumtel fırın özellikleri ve fiyatı haberimizde.  Peki Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik mikrodalga ve mini fırınlarda Anneler Günü fırsatı! 9 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Anneler Günü yaklaşırken art arda kampanyalar düzenleyen Arçelik, şimdi de mikrodalga ve mini fırınlarda 300 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki Arçelik mini fırın fiyatları ne kadar? Arçelik mikrodalga fırın fiyatları kaç TL? işte detaylar...

A101'de yüzlerce indirim bir güne sığıyor! Airfryer 1200 TL, migrodalga fırın 2 bin TL, çelik kettle 200 TL...

A101’e beklenen dev indirimler geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, 27 Nisan’dan itibaren airfryer 1200 TL, migrodalga fırın 2 bin TL, çelik kettle 200 TL fiyatlarıyla olarak satışa sunulacak. İşte A101 fiyat listesi 27 Nisan 2023...

Arçelik AFC 340 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın ne kadara satılıyor, Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Buhar Destekli Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim, 3D Pişirme Teknolojisi ve  Hot Aero Pro Teknolojisi sayesinde pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Bosch HBF514BW0T Beyaz Ankastre Fırın 7 bin 910 TL! En ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 

Bosch ankastre fırın, 66 litrelik geniş iç hacmi ve 3D HotAir teknolojisi aynı anda 3 tepside farklı yemeklerin pişmesini sağlar. Peki cihaz en ucuza nereden alınır?

Vestel AF-8685 B 69 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL! Teknik özellikler neler? 

Vestel ankastre fırın gelişmiş teknolojisi ve çeşitli pişirme fonksiyonu ile aynı anda aynı ısıda bir kaç yemeğin pişirilmesini sağlıyor. Peki Sıcak Hava Kalkanı Teknolojisi ne işe yarıyor? 

Arçelik MF 30 QBA 30 lt Siyah Mini Fırın 4 bin 339 TL! Teknik özellikleri neler? 

Arçelik MF 30 QBA mini fırın buharlı pişirme özelliği ve 10 adet otomatik pişirme fonksiyonuyla çeşitli yemeklerin pişmesini sağlar. 

Beko FE 410 A Sınıfı 66 lt Multifonksiyonel Ocaklı Fırın 8 bin 619 TL! Teknik özellikleri neler? 

Beko Multifonksiyonel Ocaklı Fırın aynı anda hem ocak hem fırın olarak kullanıldığından dolayı daha fazla verim almanızı sağlıyor. Ocaklı fırın çeşitli fonksiyonları ile kullanım kolaylığı sunuyor. 

Migros’ta Ramazan şenliği başladı! Mikrodalga fırın 1350 TL’ye, borcam 130 TL'ye düştü! Bugün son!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden Migros’ta ayın ürünleri belli olurken, Migros’ta mikrodalga fırın 1350 TL’ye, borcam 130 TL'ye, ölçü bardağı 30 TL'ye, fırın tepsisi 130 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta başka hangi ürünler indirimde? Sizin için derledik...

Beko BSUF 5000 MEB Mini Fırın 3 bin 319 TL! Teknik özellikleri neler? 

Beko mini fırın 50 litre geniş iç hacmi  ve 6 farklı fonksiyonu ile ısıtma, pişirme ve çözdürme işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihazın diğer özellikleri neler?

Bosch HBF534EB0T Ankastre Fırın ne kadar, özellikleri neler? 30 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch Ankastre Fırın, camlı kapak tasarımı, 3D Hotair özelliği ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Bosch fırın fiyatları Haberi

Bosch fırın fiyatları

Bosch Ankastre Fırınlar mutfaktaki işlerimizi kolaylaştırıken yemek yapmayı da daha zevkli hale getiriyor. Gelişmiş teknolojisi, şık tasarımları ve uygun fiyat avantajıyla dikkat çeken Bosch Ankastre Fırınlar mutfaklarınıza çok yakışacak. 

Bosch Ankastre Fırınlardaki 3D Hotair fonksiyonu sayesinde ısıyı fırının her tarafına hızlı ve eşit bir şekilde dağıtıyor ve aynı anda üç seviyeye kadar pişirmeden faydalanabiliyorsunuz. Böylece aynı anda 3 farklı yemeği, tatları birbirine karışmadan pişirme imkanına sahip olabiliyorsunuz. 

EcoClean Direct özellikli fırınların özel kaplı iç yüzeyleri, kirleri hapsediyor ve pişirme esnasında kendini yenileyerek kendi kendini temizliyor. Böylece fırın temizliğini hiç yorulmadan halletmiş oluyorsunuz. 
 

Bosch Ankastre Fırınlar ayrıca güvenli ve kullanıcı dostu raf sistemine de sahip. Bu sayede yiyecekleri teleskopik raylarla donatılmış fırına yerleştirmek çok daha kolay olacak. Peki,...