20 / 04 / 2024

Vestel AF-8685 B 69 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL! Teknik özellikler neler? 

Vestel AF-8685 B 69 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL! Teknik özellikler neler? 

Vestel ankastre fırın gelişmiş teknolojisi ve çeşitli pişirme fonksiyonu ile aynı anda aynı ısıda bir kaç yemeğin pişirilmesini sağlıyor. Peki Sıcak Hava Kalkanı Teknolojisi ne işe yarıyor? 



Vestel ankastre fırın geniş iç hacmiyle bir kaç fırın tepsisinin sığmasını sağlıyor. Cihaz sahip olduğu buharlı pişirme teknolojisi ile aynı anda aynı ısıda pişirme işlemini gerçekleştiriyor. Buharlı pişirme yapmak için fırını çalıştırmadan önce fırının tabanına su ekleyerek pişirme esnasında fırınınızın kapağını açmadan buharlı pişirme yapabilirsiniz.

Vestel AF-8685 B 69 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL! Teknik özellikler neler? 

Bu teknoloji buharla pişen yemeklerin üstünün çıtır için ise sulu şekilde pişmesini sağlıyor. Vestel ankastre fırın yemek pişirmenin yanı sıra sebze ve meyveleride hijyenik bir ortamda kurutup uzun süre muhafaza etmenizi sağlıyor. Izgara teline yerleştirilen yiyecekleri kurutmak için termostat ayarını kurutma fonksiyonuna getirmek yeterlidir. Ankastre fırın aynı zamanda kendi yorğurdunuzu mayalamak için en uygun sıcaklığa gelerek size yardımcı oluyor. 

Ankastre fırının arka veya arka ve yan duvarlarındaki kendi kendini temizleyen katalitik paneller bulunuyor. Bu katalitik paneller pişirme esnasında yemeklerden sıçrayan yağ ve yiyecek parçalarını içine hapseder. Bu özellik fırının iç yüzeyini temizleyeme gerek kalmaz, uzun ömürlü kullanım boyunca kendi kendini temizler. Vestel ankastre fırında bulunan sıcak hava kalkanı teknolojisi fırın kapağı açıldığında devreye girer ve sıcak havanın size zarar vermesini engeller.

Peki Vestel ankastre fırının diğer teknik özellikleri neler? Cihaz ne kadara satılıyor? 


Geri Dön