26 / 04 / 2024

Vestel AF-9786 S 73 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel AF-9786 S 73 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Ankastre fırın sahip olduğu 4 tepsi 4 yemek teknolojisi,meyve ve sebze kurutma özelliği ve çeşitli pişirme fonksiyonları sayesinde çokça tercih ediliyor. 



Vestel AF-9786 S 73 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi
Geniş ailelere hitap eden tasarımı ile sahip olduğu 4 gözü sayesinde 4 farklı yemek pişirilebiliyor. Bunun yanı sıra sebze ve meyve kurutma,yoğurt yapma fonksiyonlarıda mutfakta geçirilen zamanı minumuma indiriyor. 

DİJİTAL ZAMANLAYICI

Ankastre fırında yer alan dijital zamanlayıcı sayesinde fırınınızı ayarlayabilirsiniz. İsterseniz ayarladığınız süre sonunda fırınınız sadece sesli uyarı verir, dilerseniz süre sonunda kendi kendine durur.

YUMUŞAK KAPANMA TEKNOLOJİSİ

Yumuşak kapanma teknolojisine sahip ankastre fırın kapağı kapalı konumuna yakın bir yerde serbest bırakıldığında fırının kapağı kendiliğinden yavaşça kapanır. Böylece oluşabilecek tehlikerin önüne geçilmiş olunur.

SEBZE- MEYVE KURUTMA FONKSİYONU

Ankastre fırınlar sayesinde sebzeler ve meyveler  daha hijyenik bir ortamda kurutulup uzun süre saklanabilir. Bunu yapmak için; ızgara teli üzerine yerleştirdiğiniz yiyeceklerin türüne göre kılavuzda belirlenen süreyi seçerek fırın şalter ve termostat ayarını kurutma fonksiyonuna getirerek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

YAPIŞMAYAN ÖZEL TEPSİ

Yapışmayan özel yüzeyli tepsi, pişirme kağıdına ihtiyaç duymadan kullanım sunar. Bu tepsiler hem yiyeceklerinizi zahmetsizce pişirmenizi hem de tepsinizi kolayca temizlemenizi sağlar.

4 TEPSİ 4 YEMEK TEKNOLOJİSİ

Mutfakta geçirilen zamanı keyifli hale getiren bu teknoloji sayesinde, fırınınızın yan duvarlarındaki hava kanalları her tepsi seviyesinde birbirinden bağımsız hava dağılımı sağlar. Bu hava dağılımı ile her tepsi seviyesindeki yiyecek eşit ve homojen şekilde pişer.Fırında yer alan çift fan sayesinde özel hava sirkülasyonu yapılır ve yiyeceklerin kokuları birbirine karışmamış olur.

YOĞURT YAPMA FONKSİYONU

Artık evinizde kendi yoğurdunuzu yapmanız mümkün. Bu fonksiyonda fırınınız yoğurdu mayalamak için en uygun sıcaklığa gelerek yoğurdun mayalanmasını sağlar.

Peki Vestel ankastre fırının sahip olduğu kolayca çıkarılabilen yan tel raflar nasıl temizleniyor?


Geri Dön