25 / 04 / 2024

Philips Siklon Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Kaç TL? Özellikleri neler? 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Siklon Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Kaç TL? Özellikleri neler? 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürgesini yenilemek isteyenler için Philips, siklon teknolojisi ve yüksek emiş performansıyla ilgileri üzerine çekiyor. 5 farklı sistem ve 6 metre kablo uzunluğu ile Philips elektrikli süpürge çokça tercih ediliyor. İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi



 Philips Siklon Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Kaç TL? Özellikleri neler? 8 Şubat 2023 fiyat listesi
Elektrikli süpürge yeni teknolojisi ile yaşamımızı oldukça kolay hale getirdi. Haliyle yeni teknoloji ile donatılmış elektrikli süpürge her kadının hakkı. İşte bu yüzden ev hanımları yüzeylerdeki tozların tamamen ortadan kalkması ve bu işi yaparkende maksımum enerji harcamak istediği için karşısına Phlips elektrikli süpürgeyi çıkarıyor. İşte ürünün dikkat çeken özellikleri..

ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ÖZELLİKLERİ

  1. PowerCyclone 5 teknolojisinin performansıyla kiri havadan tek seferde ayırır hava akıșını ve performansı en üst düzeye çıkarır.Bunu yaparken izlediği yol; 1) Hava giriși tasarımı sayesinde PowerCyclone havayı içine hızlıca çeker. 2) Eğimli hava geçiși havadaki tozun ayrılması için havayı siklonik hazne içinde ivmelendirir. 3) Optimize edilmiș çıkıș kanatları siklondaki kiri ayırıp toz kovasına aktarır.
  2. 900 W gücündeki motor kapasitesi ile yaşam alanlarındaki sert zeminlerde üstün toz toplama performansı sunuyor.Alerjiye hassas ve genel olarak daha yüksek hijyen seviyelerine ihtiyaç duyan kișilerin özel ihtiyaçlarını karșılamak üzere tasarlanmıştır.
  3. TriActive+ bașlık sayesinde tek seferde 3 temizlik hareketi uygulanır: 1) Daha derindeki tozları toplamak için özel olarak tasarlamıș tabanıyla halıyı nazikçe açar. 2) Öndeki geniș ağzı büyük parçaları alır. 3) İki yan fırçasıyla mobilya ve duvarlara çok yakın olan tozu ve kiri toplar. Böylece etkili temizlik ortaya koymuş olur.
  4. Toz haznesi, toz dağıtılmayacak șekilde toplanan kirin boșaltılması için geliştirilmiştir.Tek elle kullanılabilir ve benzersiz șekliyle pürüzsüz yüzeyi sayesinde toz haznesinin boșaltılmasını kolayca kontrol etmek mümkündür.
  5. ActiveLock bağlantı elemanları, temizliksırasında teleskopik boruya farklı bașlıkları veaksesuarları kolaylıkla takmanıza ve borudan çıkarmanıza yardımcı olur.Elektrikli süpürge, cihazın koluna uygun bir biçimde entegre edilmiş, her zaman kullanıma hazır yumuşak toz fırçası ile tasarlanmıştır.

Peki bütçenize uygun elektrikli süpürge kaç TL?


Geri Dön