26 / 04 / 2024

Arzum AR2002 Cookart Maxi Çift Camlı 50 lt Fırın kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum AR2002 Cookart Maxi Çift Camlı 50 lt Fırın kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum AR2002 Cookart Maxi Çift Camlı 50 lt Fırın,sahip olduğu geniş iç hacim ve ve gelişmiş teknolojisi ile pişirme ve ısıtma işlemlerini pratik bir şekilde gerçekleştirir.



 Arzum AR2002 Cookart Maxi Çift Camlı 50 lt Fırın kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi
Mutfaklarda yerini alan ürün geniş iç hacim sayesinde zengin porsiyonda yemekler ortaya konmasını sağlar.Üç farklı kontrol düğmesi sayesinde ısı ve pişirme ayarı pratik bir şekilde gerçekleşir.

CAMLI FIRIN ÖZELLİKLERİ

  • Arzum AR2002 Cookart Maxi 50 lt çift camlı fırın, pişirme ve ısıtma işlemlerini ergonomik iç tasarımı sayesinde farklı boyuttaki tepsileri kullanarak mutfaklarda kolaylık sağlar.
  • Ayaklı tasarımı sayesinde yerini kolaylıkla değiştirebileceğiniz Arzum AR2002 fırın ile mutfağınızın dekorasyonuna renk katar.
  • 1600 Watt güce sahip olan model, çabuk ısınma ve hızlı soğuma özelliği ile pratik bir kullanım deneyimi yaşatır. 50 lt gibi son derece tatmin edici iç hacmi sayesinde zengin porsiyonda yemekleri aynı anda pişimenize yardımcı olan fırın geniş ailelere hitap eder.
  • Ayrıca düz, kare ya da yuvarlak tasarımlı tüm tepsiler için rahatlıkla kullanılabilen ergonomik iç tasarım sayesinde her çeşit yemek farklı tepsilerde pişebilir.
  • İç aydınlatma lambası sayesinde börek, kek, pizza ve hamur işlerini pişerken kolaylıkla takip etmenizi sağlayan aydınlatma lambaları mevcuttur.
  • Isı ayarı sayesinde her türlü yiyecek için en uygun pişirme süresini Pop-up düğmeleri sayesinde kolaylıkla ayarlayabilirsiniz.
  • Zaman ayar seçeneği de bulunan mini fırının, pişirme süresini kolaylıkla belirlemenize yardımcı olur. Üst ve alt rezistans çalışma, termostat ayarı ve turbo fan seçeneğiyle yemeklerinizi birçok farklı şekilde pişirebilme avantajına sahip olabilirsiniz.
  • Ürünle birlikte sunulan ızgara tel fırın içine kolaylıkla takılıp, çıkarılabilir ve böylece temizliği çok kolay bir şekilde gerçekleşir.

Peki inox tasarımlı midi fırının teknik özellikleri neler? 


Geri Dön