19 / 04 / 2024

Arçelik Çift Kapılı Buzdolabı ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik Çift Kapılı Buzdolabı ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik çift kapılı buzdolabı 392 litrelik kapasitesiyle ve geniş iç hacmiyle soğutma,dondurma ve depolama ihtiyaçlarını gideriyor. Arçelik çift kapılı buzdolapları soğutma ve dondurucu bölmelerini birbirinden ayırıyor. Peki buzdolabının diğer özellikleri neler?



Arçelik Çift Kapılı Buzdolabı ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi
No Frost soğutma sistemine sahip Arçelik çift kapılı buzdolabı geniş iç hacmi ve soğutma,dondurma işlemleri için gelişmiş teknolojisi ile geniş ailelere hitap ediyor. Soğutma ve dondurma kısmı birbirinden  ayrılan buzdolabına bir çok ürün rahatlıkla konabiliyor. Ve böylece ürünler güvenli ortamda muhafaza edilmiş oluyor.

ÇİFT KAPILI BUZDOLABI ÖZELLİKLERİ

  • Solo kullanım şekilli Arçelik 270482 MI çift kapılı inox buzdolabının yüksekliği 172 cm, genişliği 70 cm, derinliği ise 70.5 cm olarak biliniyor.
  • Çift kapılı buzdolabının içerisinde 3 adet kapı rafı bulunuyor. Ayrıca buzdolabının soğutucu bölme hacmi 295 litredir. Soğutucu bölme içerisinde 4 adet raf mevcuttur. Soğutucu bölmede bulunan raf tasarımı ve kapı rafı düzen sağlamaya yardımcı oluyor
  • Arçelik 270482 MI özellikleri yiyeceklerin ve içeceklerin taze kalmasına yardımcı oluyor. Daha uzun süreli tazelik sağlayan çift kapılı buzdolabı gelişmiş teknik altyapısı ile avantajlı bir kullanım deneyimi sunuyor. 
  • Arçelik 270482 MI çift kapılı buzdolabı hızlı soğutma desteği yer alıyor. Hızlı soğutma teknolojisi ile ısı değerleri korunuyor. 
  • Soğutucu bölmenin tasarımında meyve ve sebze için geliştirilen çekmece sistemi yer alıyor.Meyve ve sebze çekmecesi ile ürünler daha taze kalıyor böylece tasarruf sağlanmış oluyor.
  • Cihazın dondurucu bölme hacmi ise 97 litre olarak ölçülüyor. Hızlı dondurma özelliği ile desteklenen dondurucu bölme özellikleri avantajların artmasını sağlıyor. Et, balık, bakliyat ve diğer hassas yiyecekler dondurucu bölmede rahatlıkla saklanabiliyor.

Peki Arçelik buzdolabı teknik özellikleri neler ve ne kadara satılıyor? 
 


Geri Dön