26 / 04 / 2024

Beko Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko BM 11041 I WF bulaşık makinesi,16 kişilik kapasitesiyle ve 11 farklı yıkama programı sayesinde bulaşıkları tek seferde yıkar. Sahip olduğu fonksiyonlar ile  hijyenik bir temizlik sunar.Peki Beko bulaşık makinesi en uygun nerede satılıyor,fiyatı ne kadar? 



 Beko Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi
Bulaşık yıkama makinesi sahip olduğu fonksiyonlar sayesinde kusursuz temizlik ortaya koyar.11 farklı yıkama programı ile 16 kişilik kapasitesiyle etkili temizlik imkanı sunar. Beko bulaşık makinesi leke tutmaz inoks tasarımı ve bardak koruma sistemi ile ilgileri üzerine çekiyor.

HİJYENMAX ÖZELLİĞİ

Yüksek sıcaklık etkisi ile oluşan buhar ve ekstra sıcak durulamanın gücüyle HijyenMax özelligi virüs ve bakterilerin %99,99'unu yok eder, bulasıkların her noktasında hijyenik temizlik ortaya koyar.

DEEPWASH ÖZELLİĞİ

DeepWash teknolojisi, bulaşık makinenizdeki sepetin ¼ kısmında etkili olacak şekilde içeri yerleştirilen bir aparat sayesinde, aparatın üzerine yerleştirilecek şişeler ve tencereler için özel yıkama alanı ortaya koyar. Kullanılan aparat sayesinde üzerine yerleştirilen şişeler (3 adete kadar), kavonazlar, sürahiler, yağdanlık, tencere ve tavalar için odaklanmış su gücü sağlayarak 5 kata kadar etkili bir yıkama gerçekleştirilir.

CORNERINTENSE ÖZELLİĞİ

Yeni nesil yıkama teknolojisine sahip çamaşır makinesinde bulunan CornerIntense özelliği makinenizin en köşelerine bile erişen su püskürtme sistemi ile erişilmesi güç noktalarda bile etkili temizlik sağlar.

MAXİDRY ÖZELLİĞİ

MaxiDry teknolojisi ile bulaşık makineniz etkili kurutma performansı sunar. İnovatif teknolojisi sayesinde içine yerleştirilen ekstra ısıtıcı parlatıcı kullanmasanız bile en etkin kurutma performansı ortaya koyar.

PekiBeko bulaşık makinesinin sahip olduğu homewhiz özelliği ne anlama geliyor.
 


Geri Dön