29 / 03 / 2024

Vestel NF52101 451 Lt No-Frost Buzdolabı ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel NF52101 451 Lt No-Frost Buzdolabı ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel NF52101 451 Lt No-Frost Buzdolabı, taze hava teknolojisi, çok yönlü soğutma sistemi ve otomatik sıcaklık kontrolü sayesinde ürünleri uzun süre muhafaza ediyor. Peki Vestel buzdolabı ne kadara satılıyor? 



Vestel NF52101 451 Lt No-Frost Buzdolabı ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi
Vestel no frost buzdolabında yer alan taze hava teknolojisi, ikili soğutma sistemi sayesinde hem dondurucuda hem soğutucuda iki bağımsız hava döngüsü ortaya koyuyor. Bu sayede buzdolabınızın içerisinde sürekli temiz hava sürkülasyonu yaşanırken, yiyeceklerinizin kokusu da birbirine karışmamış oluyor. Bu teknoloji ile farklı hava akımları sayesinde soğutucu bölmesinde yiyecekler daha uzun süre taze kalıyor aynı zamanda dondurucu bölmesinde karlanma veya buzlanma meydana gelmiyor.

Vestel buzdolabındaki çok yönlü soğutma sistemi, her rafa ayrı ayrı hava üflenmesini sağlar ve  buzdolabınızın her yerini eşit bir şekilde soğutur. Böylece buzdolabınız tamamen dolu olduğunda bile gıdalarınız ilk günkü tazeliğini korur.Otomatik sıcaklık kontrolü teknolojisine sahip buzdolabında; iç ortam sıcaklıkları anlık olarak ölçülüyor ve iç ortamın ihtiyacına göre sıcaklık otomatik olarak ayarlanıyor. Bu sayede  yiyecekleriniz daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde korunurken, enerjiden tasarruf edebiliyorsunuz.

Vestel NF52101 451 Lt No-Frost Buzdolabı'ndaki cam raf mekanizması sayesinde, yüksekliği fazla olan yiyecekleriniz ya da tencere ve kaplarınız için uygun saklama alanı oluşturuluyor. Kullanabilmek içinse katlamak istediğiniz rafı, arkaya doğru itmeniz yeterli oluyor. 

Değiştirilebilir Kapı Açılış Yönü özelliği sayesinde mutfağınızın tasarımı ve alan durumuna göre buzdolabı kapağınızın açılış yönünü sağa ya da sola göre değiştirebilmeniz sizin elinizdedir.Vestel buzdolabı kalabalık ve özel akşamlarınızda sizi buz derdinden kurtaracak buzmatik özelliği ile karşımıza çıkıyor. Yalnızca basit bir döndürme hareketi ile dondurucu bölmesinde oluşturduğunuz buzların yerinden çıkmasını sağlayarak daha kolay ve hızlı buz elde edebilirsiniz.

Peki Vestel buzdolabında yer alan otomatik sıcaklık kontrolü ne işe yarıyor? Vestel no frost buzdolabı ne kadara satılıyor?


Geri Dön