20 / 04 / 2024

Bosch HBF514BS0T Inox Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BS0T Inox Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BS0T Inox Ankastre Fırın sahip olduğu 66 lt geniş hacim ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile çeşitli yemekler pişirir. Peki Bosch ankastre fırının teknik özellikleri neler? 



Bosch HBF514BS0T Inox Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi
Bosch HBF514BS0T 66 lt ankastre fırın teknik donanımı ile maksimum performans ortaya koyar ve sizlere 8 farklı pişirme fonksiyonu sunar. Pişirme fonksiyonlarını seçmek için modelin inox kullanım panelinde yer alan analog tuşlardan yararlanabilirsiniz.

Ankastre fırın, pişirme programı süresi bittiğinde ya da herhangi bir arıza durumunda sizlere sesli bir şekilde uyarı verir. Böylece yemeklerinizi tam zamanında fırından çıkarabilirsiniz.Hızlı Isıtma fonksiyonuna sahip fırında bu fonksiyon devreye girmeden önce fırın içini ısıtmak ve yemekler için sıcak bir ortam hazırlamak için hızlı Isıtma özelliğini kullanılabilir.

Ankastre fırında aynı anda birden fazla yemeği pişirmenize olanak sağlayan 3D Hot-Air teknolojisi sayesinde tüm raflar eşit şekilde ısı alır ve yemeklerin kokuları birbirine karışmaz.Multifonksiyonel üründe A enerji sınıfı olması dikkat çeker. Kek, kurabiye, börek gibi hamur işlerinin yanı sıra et, balık ve sebze gibi yemekleri yapmanıza imkan tanıyan ürün  8 farklı pişirme fonksiyonu ise sizlere avantaj sağlar.

Bosch HBF514BS0T fırın 275 dereceye kadar ısınma gerçekleştirir. Özel tasarım fanı sayesinde tüm ısıyı fırın içinde homojen bir şekilde dağıtmayı sağlayan ürün ile yeni deneyimler yaşayabilirsiniz.Bosch HBF514BS0T fırın içerisinde yer alan 5 ayrı raf sizlere ekstra pişirme alanı oluşturur. Fırın ile birlikte kek ve kurabiyeleri pişirmeniz için fırın tepsisi, et ve sebze yemekleri için üniversal tava ve özel kapta yemekleri pişirmek için tel ızgara fırın aksesuarı gelir.

Peki Bosch ankastre fırında yer alan 3D sıcak hava fonksiyonu ne işe yarıyor? 


Geri Dön