19 / 04 / 2024

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın, camlı kapak tasarımı, pişirme işlemi bittiğinde verdiği sesli uyarı sistemi  ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki bu ürün ne kadara satılıyor?



Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi
Ankastre fırın mutfaklarda pişirme,ısıtma ve ya çözdürme gibi işlemlerin gerçekleşmesi için pratik bir kullanım imkanı sunarak yeni deneyimlr yaşatıyor. 8 farklı pişirme özelliği sayesinde bir çok yemeğin eşit ısıda pişmesini sağlayan fırın ev hanımlarının gözdesi olmayı başarıyor. 

ANKASTRE FIRIN ÖZELLİKLERİ

Ankastre şeklinde tasarlanan cihaz, gömme şeklinde kullanıma hazır halde bulunur. Fırında toplamda 8 farklı pişirme fonksiyonu vardır. Bu sayede farklı yiyecekler için özel işlemler pratik bir şekilde gerçekleşir.
Bosch ankastre fırının toplam maksimum iç hacmi 66 litre olarak ölçülür. Geniş iç hacmi sayesinde ferah bir kullanım alanı sağlar.

Cihazın kullanım sırasında harcadığı enerji oranı 0.98 kWh olarak bilinir.Fırın üzerinde yer alan ekranda anlık saat takibi yapılabilir. Bosch ankastre fırın boyuta, 595 mm yüksekliğe, 594 mm genişliğe, 548 mm derinliğe ve 32.3 kg ağırlığa sahiptir. Fırının kapısı açıkken derinliği 1010 mm olarak bilinir. 

Ankastre fırın modelinin maksimum ısı seviyesi 275 derece olarak ölçülür. Fırının ön yüzeyinde kontrol paneli yer alır. LED gösterge ekranını iki yanında zaman ve ısı ayarı düğmeleri bulunur. LED ekran ise dokunmatik özelliktedir. Bu sayede istenilen program pratik bir şekilde seçilir. Bosch fırın modelinde buz çözme özelliği de yer alır. Bu özelliği sayesinde dondurulmuş yiyecekler dakikalar içerisinde tüketime hazır hale gelir.

Farklı kullanım fonksiyonlarıyla dikkat çeken fırının alt ısıtıcı özelliği sayesinde isteğe bağlı alt ısıtıcı ve ya üst ısıtıcı ile kullanım deneyimi elde edilir. Cihaz hızlı ısıtma özelliği sayesinde kısa sürede kullanıma hazır hale gelir. Soğuk hava fanı özelliği, yiyeceklerin kısa sürede soğutulması için işlev gösterir.

Peki ankastre fırın ne kadara satılıyor? 
 


Geri Dön