26 / 04 / 2024

Arçelik'ten efsane kampanya! Ankastre fırın alana mini telve kahve makinesi hediye! Arçelik 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Arçelik'ten efsane kampanya! Ankastre fırın alana mini telve kahve makinesi hediye! Arçelik 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Evlenecek çiftler dikkat! Arçelik’ten A Fry Teknolojili Ankastre Fırın Alanlara 1.599 TL değerinde Mini Telve Kahve Makinesi hediye edilecek. Peki AFC 361 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın ne kadara satılıyor? İşte detaylar..



Arçelik ten efsane kampanya! Ankastre fırın alana mini telve kahve makinesi hediye! Arçelik 19 Mart 2023 fiyat listesi 
Söz konusu kampanya stoklarla sınırlı olurken kampanyanın geçerlilik süresi 31 Mart tarihine kadardır. Kampanya ürünü A FRY Ankastre Fırın alımına K 3300 Beyaz hediye olarak verilecektir. Arçelik Pazarlama A.Ş. kampanya şartlarını değiştirme haklarına sahiptir. 

ANKASTRE FIRIN ÖZELLİKLERİ

Buhar destekli pişirme teknolojisi sayesinde fırın kapağını açmadan suyu kolayca hazneye koyun, programı seçin, sıcaklığı ayarlayın ve 3 adımda mükemmel lezzet elde edin. Güzelce kabaran hamur işlerinizin dışları çıtır çıtır pişerken içleri yumuşacık olur. Bu teknoloji sayesinde et ve tavuk yemekleri suyunu kaybetmeden çok daha yumuşak pişer.Teleskopik ray sistemi ve yeni tel ızgara sayesinde tepsinizi fırın içerisinde kolayca hareket ettirebilmeniz mümkündür.

Teleskopik raylar tepsinizin hareket esnasında dengeli durmasını sağlar, yemeğinize yapacağınız son eklemeler için size kolaylık sağlar. Yeni nesil 3D Pişirme teknolojisi fırındaki alt, üst ve turbo ısıtıcıları aynı anda çalıştırarak ısıyı eşit bir şekilde dağıtır. Bu sayede yemeklerin tüm yüzeylerine ısı dengeli bir şekilde dağılır ve ideal pişirme gerçekleşmiş olur. 3D Pişirme teknolojisiyle yemekleriniz yanmadan, eşit bir şekilde pişerek tüketime hazır hale gelir. 

MİNİ TELVE KAHVE MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

Arçelik Telve K 3300 kahve makinesi özellikleri sayesinde kısa sürede bol köpüklü kahve hazırlayabilirsiniz. Kahve makinesi mini boyutları ile tezgah üzerinde fazla yer kaplamaz. Makine, aynı anda maksimum 2 fincanlık kahve pişirir. Arçelik kahve makinesi boyutu; 28 cm x 21.5 cm x 22.8 cm ve 1.88 kg olarak ölçülür. Makine, maksimum 670 Watt güç ile çalışır. Telve K cihazın taşma önleme ve aşırı ısınma uyarısı vardır. Aşırı ısınma durumunda makine otomatik olarak kendini kapatır. 

Peki kampanyaya dahil olan multifonksiyonlu ankastre fırın ne kadara satılıyor? 


Geri Dön