28 / 03 / 2024

Boulevard Çankaya sinpaş

Boulevard Çankaya sinpaş

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi Sinpaş Boulevard Çankaya'da ön satışa özel indirim avantajı sunuyor. 

Sinpaş Boulevard Çankaya ön satışta! Yeni proje!

Yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sinpaş GYO, Sinpaş Boulevard Çankaya projesini ön satışa çıkardı....

Florya'ya komşu Sinpaş Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri!

Sinpaş tarafından istanbul Sefaköy'de inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri sunuluyor. 5 blok olarak inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde toplam 390 konut bulunuyor.

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya'da yüzde 15 indirim! 

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya projelerinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Projelerden vadeli olarak konut sahibi olmak isteyenler de şirket bünyesinde 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor.

Sinpaş Finans Şehir Boulevard'ta sıfır faiz yüzde 35 peşinatla!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Finans Şehir Boulevard'ta sıfır faiz yüzde 35 peşinatla satışlar devam ediyor. Peki Finans Şehir Boulevard'ta konut fiyatları ne kadar? işte Finans Şehir Boulevard ile ilgili ayrtıntılar...

Sinpaş Boulevard Finansşehir'in değeri 1.3 milyar TL'yi aştı!

Sinpaş GYO Boulevard Finansşehir'in 2023 yıl sonu değeri açıkladı. İşte Ümraniye'deki o projenin pazar değeri...

Sinpaş Boulevard Çankaya ve Sefaköy projelerinde yüzde 35 peşin 24 ay vade avantajı!

Sinpaş imzası ile hayata geçirilen Boulevard Çankaya ve Sefaköy projelerinde yüzde 35 peşin ödemelerde 24 ay vade imkanı ile satışlar devam ediyor. Peki Boulevard Çankaya ve Sefaköy'de daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sinpaş Boulevard Çankaya'da Aralık 2023 kampanyası başladı! 3.8 milyon TL indirimle 3+1 fırsatı! 

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu'nun satışları geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Teslimleri Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan projede 3.8 milyon TL indirim yapılıyor.

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu satışta! Kasım ayına özel 3 milyon 800 bin TL indirim fırsatı!

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu'nun satışları başladı. Projede Kasım ayına özel olarak 3 milyon 800 bin TL indirim imkanı sağlanıyor.

Sinpaş Finans Şehir Boulevard fiyat listesi Ağustos 2023!

Sinpaş Finans Şehir Boulevard fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. 24 ay vade imkanı sağlana projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olmak üzere toplam 134 konut bulunuyor.

Sinpaş Finans Şehir Boulevard 24 ay vadeyle satışta! Yeni proje!

Sinpaş GYO'nun yeni projesi Finans Şehir Boulevard 24 ay vadeyle satışa çıktı. Sinpaş Finans Şehir Boulevard projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olmak üzere toplam 134 konut yer alıyor.

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için imzalar atıldı!

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için Fırat Life Yatırım İnşaat A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Hasılat Paylaşımı Esasına Dayalı Arsa Payı Karşılığı İnşaat Yapım ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de 120 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından istanbul Sefaköy'de hayata geçirilen Sinpaş Boulevard'ta 20 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı başladı. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy konut fiyatları ne kadar? Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi.

Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi Ekim 2022!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Sefaköy'de inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy'de yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat...

Sinpaş Boulevard Çankaya ekim ayı fiyat listesi!

Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi’nin tüm detayları belli olmaya başladı. Peki, Sinpaş Boulevard Çankaya’nın fiyatları ne kadar, Sinpaş Boulevard Çankaya nerede? İşte detaylar…

Boulevard Çankaya sinpaş Haberi

Boulevard Çankaya sinpaş

Yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Sinpaş Boulevard Çankaya projesinde ön satışa özel indirim avantajları sunuyor. 

Sinpaş Boulevard Çankaya'da toplam 364 adet konut yer alıyor. Ankara Oran'da TRT Oran stüdyolarının arka tarafında hayata geçirilen Sinpaş Boulevard Çankaya projesinde 30 katlı ve 15 katlı 4 blok bulunuyor.

Butik proje olarak hayata geçirilen Sinpaş Boulevard Çankaya'da 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, konut tipleri mevcut. Projenin teslimlerinin maksimum 2.5 yıl içerisinde yapılması hedefleniyor. 

Tel: 444 1974

Web: https://www.sinpasboulevard.com/

Pınar...