25 / 04 / 2024

boulevardi şstanbul fiyatlar

boulevardi şstanbul fiyatlar

Hayvanat bahçesinin yer aldığı Boulevardi İstanbul projesi Türkiye ve Avrupa'nın En İyi Karma Mimari Projesi Ödülleri'ni aldı. Projede teslimler 2014 yılında gerçekleşecek...

Basın Ekspres Sone İstanbul fiyatlar!

Basın Ekspres Sone İstanbul fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirilen proje 151 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Beylikdüzü Viraİstanbul fiyatları ne kadar?

Viraİstanbul Konutları E-5'e 2 dakika uzaklıkta bulunuyor. Toplam 1.155 adet dairenin yer aldığı projede banka kredisi kullanılabiliyor. Peki Beylikdüzü Viraİstanbul fiyatları ne kadar?

Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatlar!

Metrobüse 600 metre mesafede hayata geçirilen projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Projede taksitler 4 bin 705 TL'den başlıyor. Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatlar 948 bin 300 TL'den başlangıç gösteriyor.

Sone İstanbul fiyatları!

Sone İstanbul fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilecek olan proje 151 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Ritim İstanbul fiyatlar!

Konum bilgisine göre Marmaray durağına 2 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede 863 adet daire yer alıyor. Ritim İstanbul fiyatlar 1+1 dairelerde 224 bin 770 TL'den başlıyor.

Resim İstanbul fiyatları!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kaar farklılık gösteriyor. Resim İstanbul fiyatları 1+1 dairelerde 233 bin 200 TL'den başlıyor.

Küçükçekmece Royal İstanbul fiyatları!

Küçükçekmece Royal İstanbul fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Yaklaşık 1.000 adet daireden oluşacak projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Ümraniye Cuento İstanbul fiyatlar!

Ümraniye Cuento İstanbul fiyatlar 1+1 dairelerde 390 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2017 yılı Temmuz ayında gerçekleşeceği proje 4 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Sefaköy Royal İstanbul fiyatlar!

Sefaköy Royal İstanbul fiyatlar 149 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Ödemeleri 40 ay 0 faiz imkanı ile yapılabilen proje Babacan Yapı tarafından hayata geçirilecek.

Sefaköy Royal İstanbul fiyatları!

Sefaköy Royal İstanbul fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilecek projede yaklaşık 3 bin adet ünite yer alıyor.

Ümraniye Cuento İstanbul fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye 'de hayata geçirilen proje 4 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Ümraniye Cuento İstanbul fiyatları 390 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Tekfen Emlak Hep İstanbul fiyatları!

Tekfen Emlak projesi olan Hep İstanbul Evleri 'nde 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Tekfen Emlak Hep İstanbul fiyatları 267 bin TL'den başlıyor.

Tekfen Hep İstanbul fiyatları!

Tekfen projesi olan Hep İstanbul Evleri'nde 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Tekfen Hep İstanbul fiyatları 267 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

boulevardi şstanbul fiyatlar Haberi

boulevardi şstanbul fiyatlar

Toplam 700 bin metrekare inşaat alanı üzerinde Emaar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Boulevardi İstanbul projesi Libadiye'de yükseliyor.


Emaar İnşaat Boulevardi İstanbul Evleri'nde yer alan rezidansların büyüklüğü 50 metrekare ile 450 metrekare arasında değişirken, konutların büyüklükleri ise 35 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor.


Ofis, otel, konut ve rezidansların mevcut olduğu Boulevardi İstanbul Evleri'nde 100 adet restoran, 400 adet dükkan yer alıyor. 1000 konuttan oluşan İstanbul Libadiye Boulevardi Evleri'nde fiyatlar 250 bin dolardan başlıyor. 


Dükkan ve ofislerin kiralanabildiği Libadiye Boulevardi Evleri'ndeilk etap teslimleri 2014 yılında gerçekleşecek. Emaar İnşaat'ın Boulevardi İstanbul projesi Türkiye ve Avrupa'nın En İyi Karma Mimari Projesi Ödülleri'ni aldı. Hayvanat bahçesinin yer aldığı Boulevardi İstanbul Evleri'nde sinema salonu, buz pisti ve hipermarket bulunuyor.


0216 547 17 17

www.emaar.com.tr

www.boulevardi.com.tr

Esra Nur...