26 / 04 / 2024

boyner holding istwest ne zaman teslim

boyner holding istwest ne zaman teslim

Fer Yapı İstwest adres bilgileri; Yenibosna Merkez Mah. Ladin Sok. No: 63 Bahçelievler - İSTANBUL adresinde yer alıyor. İstwest Evleri'nde ikinci etap teslimleri Eylül ayının sonunda yapılıyor...

Boyner Holding İstwest ne zaman teslim? Ara ödemesiz vadeli!

Boyner Holding İstwest ne zaman teslim sorusunun yanıtı hemen olarak belirlendi. Fakat projede bazı etaplar henüz teslim edilmedi. Projede ara ödeme uygulanmadan vadelendirme seçeneği kullanılıyor

Boyner Holding İstwest ne zaman teslim?

Satış sürecinin 228 bin liradan başlayan fiyatlarla devam ettiği Boyner Holding İstwest ne zaman teslim? sorusu 2013 yılının Mayıs ayı olarak cevaplandırılıyor...

Bahçelievler İstwest adres bilgileri!

Fer Yapı ile Boyner Holding ortaklığı çalışması ile yükselen Bahçelievler İstwest adres bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

İstwest'te kampanya!

İstanbul Bahçelievler'de Fer Yapı, Boyner Holding tarafından inşa edilen İstwest'te kampanya başladı. İşte, İstwest'te kampanya detayları...

Fer Yapı İstwest satış fiyatları!

Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. Fer Yapı İstwest satış fiyatları 565 bin TL'den başlıyor.

Bahçelievler İstwest ev fiyatları!

Bahçelievler İstwest ev fiyatları dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. Boyner Holding ve Fer Yapı imzası ile yükselen projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

Starcity AVM 80 milyon euroya satılıyor!

Boyner Holding ve Yıldız Holding’in ortak olduğu Starcity Alışveriş Merkezi satılıyor. 80 milyon euroya satışa çıkan alışveriş merkezine Rönesans ve Tahincioğlu grupları talip.

Starcity AVM satılıyor!

Boyner Holding ve Yıldız Holding’in ortak olduğu Starcity Alışveriş Merkezi satılıyor. 80 milyon euroya satışa çıkan alışveriş merkezine Rönesans ve Tahincioğlu grupları talip.

Yenibosna'daki Starcity AVM 80 milyon euroya satışa çıktı!

Boyner Holding ve Yıldız Holding’in ortak olduğu Starcity Alışveriş Merkezi satılıyor. 80 milyon euroya satışa çıkan alışveriş merkezine Rönesans ve Tahincioğlu grupları talip.

İstwest Bahçelievler Konutları iletişim!

İstanbul'da inşa edilen İstwest Bahçelievler Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 552 09 09 olarak belirlendi. Fer Yapı ve Boyner Holding imzası taşıyan projede daire büyüklükleri 37 metrekareden başlıyor.

İstwest Bahçelievler satılık daire!

Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla yükselen proje Ataköy sahile 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. İstwest Bahçelievler satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar değişiklik gösteriyor.

İswest Bahçelievler'de daire büyüklükleri 31 bin 843 TL'den başlıyor!

Fer Yapı ve Boyner Holding imzası taşıyan İswest Evleri İstanbul Bahçelievler'de inşa ediliyor. Projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

İstwest Rezidans lokasyon bilgileri!

Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. İstwest Rezidans lokasyon bilgileri kapsamında Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Bahçelievler İstwest Evleri ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla yükseliyor. Bahçelievler İstwest Evleri ödeme planı kapsamında taksitler 1.516 TL'den başlıyor.

İstwest Evleri adres bilgileri!

Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçirilen projede 988 adet daire bulunuyor. İstwest Evleri adres bilgileri kapsamında Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İstwest Fer Yapı satılık daire!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. İstwest Fer Yapı satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

boyner holding istwest ne zaman teslim Haberi

boyner holding istwest ne zaman teslim


İstwest Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Bahçelievler Yenibosna'da inşa ediliyor. İstwest Evleri Bahçeşehir projesi Fer Yapı ve Boyner Holding tarafından hayata geçiriliyor. Fer Yapı İstwest adres bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


İstwest Evleri Bahçelievler projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. İstwest Evleri Bahçelievler projesi 2 etap olarak tasarlandı.


Bahçelievler İstwest Evleri projesinde birinci etap teslimleri hemen yapılıyor. Bahçelievler İstwest Evleri projesinde ikinci projesinde teslimler Eylül ayının sonunda yapılacak. İstwest Evleri Bahçelievler projesi 988 adet daireden meydana geliyor.


İstwest Evleri Bahçelievler projesinde konutların büyüklükleri 37 metrekare ile 222 metrekare arasında farklılık gösteriliyor. Bahçelievler İstwest Evleri projesinin satış ofisi ile 0212 552 09...